Az Európai Bizottság, "a von der Leyen-bizottság is rendszeresen politizál, támad bennünket, a jogállamisági eszközöket, eljárásokat politikai fegyverként használja" – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kedden a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Menczer Tamás nekiment Ursula von der Leyennek – "Az Európai Bizottság politikai fegyverként használja a jogállamiságot"

Fotó: MTI/Kovács Attila

Menczer Tamás hangsúlyozta: "nyomást akarnak ránk a háborúpártiak gyakorolni, ezt ismerjük, de a békepárti álláspontunk mellett ki fogunk tartani".

Az Európai Bizottság – számtalanszor elmondtuk már – nem egy politikai testület eredetileg, az Európai Bizottság a szerződések őre, ha úgy tetszik egy operatív testület; a politikai és döntéshozó testület az Európai Tanács, az államfők és miniszterelnökök tanácsa, ahova értelemszerűen a magyar miniszterelnök tartozik, és amely tanács asztalára majd a magyar miniszterelnök a jelentését elkészíti ezekről a találkozókról

- mondta el a kormánypárti politikus.

Menczer Tamás posztjában úgy értékelt: Ursula von der Leyen nem akar Magyarországra jönni – háborúpárti, brüsszeli bosszú. "Ismerjük. Kitartunk" – írta Menczer Tamás.

Forrás: Facebook/Menczer Tamás, MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Lesz@rják a fejeteket hülye bunkók. Majd ha megtanultok késsel, villával enni, és kulturáltan beszélni, akkor ülhettek az asztalhoz.
Addig irány a sufni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Következetlenül hazudoztok menczer. Az a helyzet, hogy az Európai Unió Tanácsa hozta meg a határozatokat a jogállami eljáráshoz kapcsolódó szankciók bevezetésére.: támogatások felfüggesztése, Erasmus+ és Horizon programokból való kizárás . Az EB=Brüsszel=Von Der Leyen csak azt teszi, amit te itten kifogásként hozol fel: a jogszabályok (uniós tanácsi határozatok) végrehajtását ellenőrzi, és betartja-betartatja azokat. Mi is a bajotok az EB vezetőjével menczer?
Toller Béla
Ki a manó ez a foghíjas mencer, hogy csak úgy nekimenjen akárkinek? Inkább a villanyoszlopnak ! Sötét alak, még ne mondoitt egy igaz mondatot sem, csak mocskolódni tud. Tudatlan, modortalan, ízléstelen - igazi kormány-tartozék !
Pusztai
Ez a kisfasz minden reggel birkózó szart eszik?
csak úgy....
tomi a fideszék hüséges buta kutyája, akit bárkire rá lehet uszítani...,persze nem harapós a tomi, inkább csak csaholós!
valyon hány ezer tomihoz hasonló csaholós ebet fizetnek a magyar adófizetök ?
nemkati
Lázár János durván nekiment a Coca-Colának
Menczer Tamás nekiment Ursula von der Leyennek

Mennek ezek, mint a denevér, olyan vakon, és mindennek nekimennek...
Pusztai
@csak úgy...: olyan mint Szíjjártó volt Rogánnal párban.
Csak ez egyedül van olyan hülye mint ők ketten!
o)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.