A társaság a zöldségkonzerv és mélyfagyasztott üzletágára összpontosítana debreceni és békéscsabai gyárában, a fővárosi egységnek pedig immár vége

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lenuska
Egy csomó ember fedél nélkül marad és éhezni fognak még többen, mint most ha ez a mélyrepülés így folytatódik. Hová süllyed ez az ország? Politikusok! Nem sül ki a szemetek? Mit műveltetek velünk? Hová juttattatok bennünket? Családok mennek tönkre nap mint nap. Most a Globus is lapátra tesz egy csomó embert. Csapást mértetek ezzel a én családomra is.Két pici gyerek és terhes feleség sorsa függ a Globus-ban dolgozó apa fizetésétől.KI meritek nyitni a szátokat, mondván, hogy kevés a gyermek?Ne a szátokat tépjétek, hanem gondolkodjatok, cselekedjetek, hogy ne jussanak a tönk szélére, a nyomor mélységes bugyraiba tisztességes, igyekvő családok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.