A Jobbik mára tartósan 3-4 százalékon áll, és ez a nagy pártok retorikáját is megváltoztatta - mondta Lakner Zoltán, a Vision Consulting vezető elemzője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyirtass
Ezt megköszönheti a kormány a cigányainak.
furfang
A helyzet az, hogy nemcsak a cigány bűnözés emlegetése jött be, hanem az egyre sokasodó, és brutális .bűnözés, amit a cigányok elkövetnek. Szinte alig van nap, hogy valami ocsmányságot ne hallanánk. A Mohácsi- féle uszítók pedig csak növelik az ellenállást, és kifejlesztik az emberekben az ösztönös egybekapaszkodást. Jó ez így csak nem ilyen előzményekkel kellene.
sara
Azt hiszem mindkettőtöknek igaza van !
spiral
Már hogy a fenébe lenne igazatok.

Talán nem kéne mindent a cigányok nyakába varrni.
unyit5
Hála Istennek,hogy bejött!Nem a Biber J.Tibor-féle család-genetikai elemzés,következtetés,de...
A cigányoknak tényleg van egyfajta bűnözési-reflexe,mely akármikor,akármilyen helyzetben képes felismerni a lehetőséget,és azonnal cselekszik.És hogy nem a szegénység miatt bűnöznek,azis igaz.
ugyeugye
@spiral: a magyar bűnbak kereső nemzet...

sara
hogy ki a bünbak kereső ? ha a kolompárra ( aki szerint 90 %-ban a magyarok a hibásak !) vagy a mohácsira aki határon belül és határon túl mindenért a többségi társadalmat vádolja, vagy a kállaira ( aki remélte hogy a kézigránátos robbantást rasszisták követték el, nos azok is romák voltak )
ha ezekre gondolsz , hát valóban bűnbak keresők
Jenni
ők ezzel lettek népszerűek,de remélem sosem jutnak hatalomhoz,mert behoznának minden rosszat,halálbűntetés???senkinek sincs joga elvenni a másik életét,még ha az a másik el is vette,akkor ugyanolyan bűnözők vagyunk mi is.Amerikát akarják utánozni,csak egy gond van hogy mi messzi állunk az Egyesült Államoktól minden értelemben...
Jenni
@sara: nem csak erre,de szerintem nem 100%-ban hibásak a romákr,ugyanannyiban hibás a Jobbik is ami most folyik Magyarországon,uszítják csak az embereket egymásra....
unyit5
A cigák ezt csinálják az egész világon,mindenhol.Egy régebbi "Kojak "c. filmben hallottam/Viasat 3/,ahol Kojak megkérdezte Stavrost kb. így:Láttál te olyan cigányt,aki nem hazudik? Majdnem idéztem,mert nekem is feltünt a megjegyzés.Ez nem bűnbak keresés.Képzeljenek el egy nemcigány és egy cigány, ugyanolyan anyagi nívójú családot.Szerintem biztos a válasz,hogy melyik fog elöbb lopni,az utcán kötözködni ismeretlenül,mentődolgozókat,rendőröket,tűzoltókat kergetni.Ez nem genetika,hanem az sok-évszázados beidegződés.Polgármestereket kiakasztani,szélsőséges megnyilvanulásra,dühöngésre késztetni.
Jenni
meg még annyi hogy múltkor néztem a Naplót benne volt hogy az elmúlt 10 évben 130 milliárd pénz jutott a romákra,de még sem látszik semmi belőle és miért???mert nem jutott el hozzájuk a teljes összeg,én szerintem vannak olyan romák akik ki szeretnének kerülni abból a helyzetből hogy bűnözés helyett dolgozzanak,de sokszor nem jut számukra lehetőség,és nekik nincs mit veszteni.(bár nem támogatom ha egy ember lop.)

webcast.tv2.hu/naplo/index.php?m=video&video_id=391738
sara
ha munkanélkül maradok, bár én tanultam és rendbentartom a környezetemet a gyermekeimért dolgozom és élek - nem a gyermekeimből- .....akkor én is lopni megyek lopni küldöm a gyerekeketr mert nincs más választásom ? Majd engem is nagy hanggal védeni fognak az un jogvédök elmondják hogy nem minden magyar bűnöző csak hát valamiből élni kell.......
ugyeugye
@sara: de te nem fogsz lopni. és a gyerekeidet se erre neveled. mert nem vagy olyan. :)
Jenni
@sara: nem ezt írtam,leírtam hogy én nem támogatom a lopást semmilyen helyzetben.
sara
nem fogok, tőlem és a gyerekeimtől "csak" loptak és valószínű hogy lopni fognak
huhu
Ennyi energiával, mint amit a cigányok ócsárlására forditotok és némi pénzzel, már régen megoldhattuk volna ezt a kérdést. Amerika 40 év alatt megoldotta 50 millió néger problémáját, ma elnökük van.
sara
talán nem a mi energiánkra és pénzünkre kellene spekulálni
talán a cigányok is tehetnének valami magukért.

Egyébként meg a segélyekért mi dolgozunk meg, a mi pénzünkből kapják , amikor tölünk elveszik úgyhívják adó és járulék !
unyit5
@huhu
Csak annyit,hogy nem ócsárolom a cigákat,hanem a rengeteg káresetem,példám van,melyet nem a kifejezetten szegénycigány cigált,hanem a garázda-reflex-cigánybűnözők.Megemlítem pl. Horkay-Hörcher Ferenc nevét,aki a "nyócban" lakik,és kénytelen átmenni a másikoldalra,ha el akarja kerülni a cigánybalhét a hazafele -vezető úton.
vukkocska
Remélem, hogy a jobbik nem lesz ben a parlamentben, Csurkának egyszer véletlenül bejött, de többet sem. Nem hiányoznak szerintem a parlamentből a szélsőségek. A választásig még sok idő van. Úgy godolom, a metodika megint az lesz, hogy mindenki a két párt felé veszi az irányt, hogy ez a két párt kapja majd a legtöbb szavazatot. Szerintem kétpárti parlament lesz, sem az SZDSZ, sem az MDF nem fog bejutni.
sara
vukkocska

ha csak azok szavaznak a Jobbikra akiknek a szüleit, testvérét, gyermekét, vagy őt magát megloptak, kiraboltak, összevertek már bejutnak a parlamentbe
unyit5
A "cigánybűnözés"-t mindenképpen meg kell állítani!
Őszintén,én nem bánnám,ha a Jobbik bekerülne a parlamentbe.
Az nem lehet,hogy félelemmel,keserű tapasztalatokkal,gyanakodva,utólag ismét a keserű tapasztalatokkal meggazdagodva kell nézni a romákra.Újra és újra.
Ígyhát hajrá Jobbik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.