A Jobbik mára tartósan 3-4 százalékon áll, és ez a nagy pártok retorikáját is megváltoztatta - mondta Lakner Zoltán, a Vision Consulting vezető elemzője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sara
talán nem a mi energiánkra és pénzünkre kellene spekulálni
talán a cigányok is tehetnének valami magukért.

Egyébként meg a segélyekért mi dolgozunk meg, a mi pénzünkből kapják , amikor tölünk elveszik úgyhívják adó és járulék !
unyit5
@huhu
Csak annyit,hogy nem ócsárolom a cigákat,hanem a rengeteg káresetem,példám van,melyet nem a kifejezetten szegénycigány cigált,hanem a garázda-reflex-cigánybűnözők.Megemlítem pl. Horkay-Hörcher Ferenc nevét,aki a "nyócban" lakik,és kénytelen átmenni a másikoldalra,ha el akarja kerülni a cigánybalhét a hazafele -vezető úton.
vukkocska
Remélem, hogy a jobbik nem lesz ben a parlamentben, Csurkának egyszer véletlenül bejött, de többet sem. Nem hiányoznak szerintem a parlamentből a szélsőségek. A választásig még sok idő van. Úgy godolom, a metodika megint az lesz, hogy mindenki a két párt felé veszi az irányt, hogy ez a két párt kapja majd a legtöbb szavazatot. Szerintem kétpárti parlament lesz, sem az SZDSZ, sem az MDF nem fog bejutni.
sara
vukkocska

ha csak azok szavaznak a Jobbikra akiknek a szüleit, testvérét, gyermekét, vagy őt magát megloptak, kiraboltak, összevertek már bejutnak a parlamentbe
unyit5
A "cigánybűnözés"-t mindenképpen meg kell állítani!
Őszintén,én nem bánnám,ha a Jobbik bekerülne a parlamentbe.
Az nem lehet,hogy félelemmel,keserű tapasztalatokkal,gyanakodva,utólag ismét a keserű tapasztalatokkal meggazdagodva kell nézni a romákra.Újra és újra.
Ígyhát hajrá Jobbik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.