A Fidesz felháborítónak tartja, hogy több százmillió forint vissza nem térítendő támogatást kapott egy szocialista képviselő cége egy székesfehérvári szállodafejlesztéshez, miközben itthon csökkennek a jövedelmek, és egyre nehezen élnek az emberek.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
@masterboy: nyugi ok is megtettek csak akkor meg nem volt mindenkinek ennyire szabadon netje es lassabban jott a szabad informacio :(
Nem latja egyoldaluan mert a Vikesz most a fenmaradasert kuzd! olyan szegeny :) kepzeld hany ciklust nem nyert meg es a slep koltsegeit csak az onkormanyzatoktol tudjak lopni. Ne legyunk vakok ok is lopnak csak azt a hirtv tuti nem fogja mutatni.
basatu
Na ugye hogy lopják az úniós pénzt is.
Evikati
@adsl70: én egészen másképp látom, nem is értem ezeket az indulatokat OV ellen! Én nagyon bízom benne és remélem nem is fogok csalódni most sem:-)
masterboy
@adsl70: Persze-persze,ezekutan az kovetkezik,hogy az mszp azert adott vissza nem teritendo 400 millat,mert a Fidesz is ezt csinalta.Ha a Gyurcsany kormany ennyire,vagy annyira korrekt lenne,akkor orszag-vilag elott azt kellett volna mondani,(merthogy van mar mindenhol internet,sok-sok hirado,100 fele napilap)hogy mi nem vagyunk olyanok mint az Orbanek,mi nem adunk ilyen tamogatast,mert peldaul harcot hirdettunk a korrupcio ellen is,de adunk 500 millio ft kamatmentes hitelt,vagy valami ilyesmit,mert Szekesfehervarnak szuksege van a luxus szallodara,mert az beveteli forras a varosnak,nem beszelve arrol,hogy ez egy muzealis epulet stb.
Ahogy nanena fogalmazott: ez allami vagyon maganzsebbe valo atjatszasa.
Na meg hogy Orban a fennmaradasert kuzd?Bocs nem ertem.Gyurcsany sokkal jobban kapalozik,meg asszem az mdf is.
masterboy
@Evikati: Igazabol sokan nem ertjuk ezt az Orban ellenes reakciot,de ez 1 vicc.7 eve nincs kormanyon,de sokan ugy gondoljak,hogy a mai allapotokert o tehet.Mukodik a balos media gepezet.Hazudtunk reggel,delben,este....lassan kiderul,hogy ezt nem is Gyurcsany mondta,hanem az Orban.
Na meg ha a Fidesz annyira elrontotta,akkor az mszp mint szakrtoi kormany miert nem kezdtek korrigalni 7 evvel ezelott?Az igazi problema az elso szuperprogrammal indult.100 lepes....aztan jott a tobbi [email protected] egyik sem akart sikeres lenni,de Gyurcsany hozta az ujabbnal ujabb okossagokat.Ez a nem baj,majd most figyeljetek stilus.Aztan figyeltunk,pislogtunk,es nem lett jobb a helyzet...majd magabol kikelve kijelentette:akinek nem tetszik,el lehet menni,itt lehet minket hagyni.....Magyarorszag buszkesege,Fleto.
Evikati
@masterboy: Véleményem max.megegyezik a tiéddel. Nem reagálok mindig ezekre az OV -ra zúduló fröcsögésekre, mert "falra borsó". A fanatikusokat meg sem próbálja az ember meggyőzni, hiszen nem is ez a cél. Ha az emberi butaság és rosszindulat párosul az már néha feldobja az agyamat. Lehet valaki meggyőződéses, de akkor ne akarja az "ellenfelet" bedöngetni a sárgaföldbe. Nem sportszerű. Éppen azok csinálják, akik az ellenkezőjét mondogatják "reggel, délben, este".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.