Az Alkotmánybíróság (Ab) szerint alkotmányellenes a vényekre írni a beteg nevét, lakcímét, születési idejét és TAJ-számát, illetve közgyógyellátásban részesülő beteg esetén a közgyógyellátási igazolvány számát - közölte Sereg András, a testület sajtófőnöke a Független Hírügynökséggel csütörtökön.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: vikingman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
kovetkezo lepes:
tilos lesz rairni a gyogyszer nevet a receptre, mert a gyoygszeresz kivetkeztethet belole a betegseged es visszael a tudassal :P
tsabeeka
ja, meg a boltban is, mi köze van a pénztárosnak ahhoz, h mit vettem!?
ugyeugye
@tsabeeka: nem gondolhatod komolyan az analógiát!?
a boltos milyen adataidat kéri el?

adsl70
pont olyan amikor a rendor erdeklodik "hova megy.." kozutin persze es nem mondhatod neki " elore " mert baromi kenyelmetlen tukorbol tolatva haladni :) es mit visz ?
Diamont Frost
"Ezen ? " kiakadni??!! EZ SEMMI!!...
A szemétszállitási szerződéskötéskor "kiváncsiak" neved- és lakhelyeden kivül ANYÁD nevére, születési idődre ,ja és hogy hol születtél..... továbbá bankszámlád számára!!! na erre varrjál gombot....
ANYÁDAT !!
Ebben az országban MINDENKI MINDENKIRŐL M i n d e n t
T U D NI A K A R !!! ----és persze TUD is !!!

reviden
Ezekel a feltételekel csak a volt komcsi országok dolgoznak,ilyen nyugaton nincs.Ha véletlenül jönek és be dobnak a sitre ne légy meglepödvel.ma már nem a hatoságnak kell be bizonyitani,hogy nem csináltál semit hanem neked.Ez a BOLSEVIK Metod ha átt akarod élni ökket akkor meg kell szoknod,vag meg kell szöknöd ha van hova.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.