A nyugdíjak időzített bombát jelentenek Magyarországon, ahol évente a GDP több mint 10 százalékát fordítják nyugdíjakra - hívta fel a figyelmet a szerdai The Wall Street Journal.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
@kir: Számítsd ki, egy ember 30 év munka alatt hány forintot fizet be, hányan dolgoznak, hányan élnek e befizetett pénzek után, és mennyi prémiumot vesznek fel olyan jövedelem után, amelyeket mástól nyugdíj formájában vontak le.
kir
@menasagh: Jelenleg (javíts ha rosszul tudom) az aktívak tb levonása NEM fedezi a nyugdíjkiadásokat. Más adóból kell pótolni.
Garnela
Igen..elmondják 1000x nagy teher a nyugdíj, az oktatás, az egészségügy...rohadtul unom..talán nem kell tovább, nyugdíjat fizetni senkinek, be kell zárni az összes iskolát, óvodát, kórházat,egészségügyi intézményt, és minden gondjuk megoldódik, rettentő gyorsan lesz 10M magyar helyett mondjuk 6M, és már igaza is lesz a Feribohócnak, hogy ez az ország csak 6M embert tud eltartani((
sara


amig újra osztják, másra költik amit befizetünk úgy persze hogy nem fedezi a visszafizetendő nyugdíjakat
Talán nem kellene a járulékfizetők kárára jótékonykodni,méltányossági nyugdíjakat és egyebeket fizetni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok