Régi álmom, hogy szűkebb és tágabb lakókörnyezetemről - Pécsről, Baranya megyéről összegyűjtve láthassuk a legfrissebb helyi eseményeket, a legújabb helyi reakciókat. Nem, nem és megint nem!! Nem a politikára vagyok kíváncsi (bár sokszor, érintőlegesen ugyan, de kikerülhetetlen), hanem a mindennapokra, az emberekre, az emberek életére - csak másképpen, mint ahogyan azt a hivatásos sajtó teszi. 2010-ben hivatalosan is Európa Kulturális Fővárosa lesz Pécs (szerintem már most is az, a hibáival egyetemben), és addigra működhetne egy jó kis tiszta civil oldal, egy olyan oldal ami másképpen mutatja be Pécset, Baranyát. Várunk minél több olyan honlap, blog címet, amelyet pécsiek, baranyaiak írnak, Pécsről, Baranya megyéről szól. Aztán együtt megmutathatjuk, hogy mi hogyan látjuk a szűkebb-tágabb környezetünket.

Forrás: sakraft.hu
Feltöltő: FYGureout
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ellobo
Magam is sikert kívánok, annál is inkább, mert a civil összefogásnak van alapja Pécsett! Meg nincs is. Attól függ, honnan nézzük. Hát akkor most nézzük a Propeller felöli oldaláról :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.