Megdöbbentő, nyilas hecclapokat idéző címlappal jelent meg tegnap Csurka István lapja, a Magyar Fórum. Az oldalon hatalmas Dávid-csillag látható, amelynek közepébe Surányi Györgyöt helyezték. Egyébként az újságban előrehozott választást követelő közszereplők egy része nem is tud arról, hogy szerepel a Magyar Fórumban. Nem is csoda: ők sem olvassák a lapot.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
samu49
Szerintem eddig sem volt sok esze,de a maradék is elpárolgott mára.Olyan lett mint egy vízfejű pufók óvodás,kitől elvették a játékát.
samu49
Ha senki sem foglalkozna az írással,sokkal jobban felbosszantaná csurkát mint így.Nem kell foglalkozni ezzel a durcás öregúrral hisz a képet elnézve úgyis gutaütést kap hamarosan.
sara
valóban nem szép ahogy Csurkáék nyilatkoznak,de simon pereznél undorítóbbak még ők sem tudnak lenni, bárhogy
igyekeznek.
menasagh
Na és ha igaz amit leírt, akkor mi a helyzet ?
basatu
Nem szép,de van benne valami,visszatzetsző hogy egy kissebbség minden szempontból uralkodni akar a többségen.Ha nem vesznek vissza ebből akkor komoly gondjaik lehetnek,mint ahogy már vannak is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.