Suchman Tamás, az MSZP egyik vezető véleményformálója, választmányi tag a hvg.hu tudósítójának megerősítette: társaival együtt lépésekre készül az általa egyébként nagyra becsült Gyurcsány Ferenc pártelnök lemondatására. Továbbra sem tekinti alternatívának az előrehozott választásokat. Szerinte sikerre vezethetnek a liberálisokkal folytatott tárgyalások egy új kormány megalakításáról, Szekeres Imre küldöttségvezetővel és új, kötetlenebb formában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Persze. az szdsz és az mszp régi szárnya már megegyezett Bokros személyéről, útban van Gyurcsány.
masterboy


A képviselő az ATV-nek szintén pénteken adott telefoninterjújában arról is beszélt, hogy Magyarország így tovább nem kormányozható, mert a kormányfő már nem alkalmas a politikai folyamatok irányítására. Van egy határidő, ami be kell tartanunk, a lejtőn nem mehetünk tovább - hangoztatta.

A kormánybiztos emlékeztetett arra: az MSZP egy ország sorsáért felel, és kötelezettségei vannak.
Na ez az ember vagy hulye,vagy bator,vagy csak elfogyott a turelme....7 ev utan????Vegre valaki beszol Fletonak....sokan fogjak kovetni!Szerintem meg kell kovezni!!!!Vasarnap delben a Hosok teren....gyanitom qurva sok ember ott lenne,b@szott nagy kovekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.