Gyurcsányista puccsot robbantottak ki a miniszterelnök hívei az MSZP-frakció ülésén - tudta meg a Hírszerző. Úgy tudjuk: miután a miniszterelnök keresztülvitte a két egykori koalíciós párton barátja, a kisebbségi kormány gazdasági minisztere, Bajnai Gordon miniszterelnöki utódlását, hozzálátott a párton belüli ellenfeleivel történő leszámoláshoz.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Ez a párt megérdemli Gyurcsány Ferencet. Aki annak idején látó szemmel ránézett, és halló füllel meghallgatta amiket mondott, nem bízhatta volna rá sem magát, sem a pártját. Megtették.
Fogják még ennek a levét inni, ha visszaveszik akkor pedig lesz nemulass! Nem az a trípusú muksó, aki figyelmen, és büntetlenül hagyná, ha valaki ellene szól. Vagy most letaszítják végleg a " trónról" vagy isszák a fekete levest és kemény bünti jön a kedves párttársak. Ez kívülről már nagyon látszik.
Csubaka
Az egész színjáték csak a vezetésben folyik. A tagság és a szavazók jelentős részének más sok Gyurcsány. Lehet, hogy most összekapja a pártvezetést, de a legközelebbbi választásokon már igen csak nem lesz akit összekapjon ,kivéve azt néhány seggnyalót aki eladta magát neki.
ugyeugye
"A frakcióülés kifejezetten drámai volt - információink szerint akadt képviselő, aki könnyekben tört ki és nem tudta elmondani hozzászólását."

és a mi sírásunkat mikor hallják meg odafönt???
furfang
Nekem Gyurcsányról mindíg III. Ricsi jut eszembe. Ugyanaz a mentalitás, és észjárás. Aki útban van félretolni, aki szembe mer szegülni, azt eltenni az útból. ( Medgyessy sem utazó nagykövet immár, Kovács is az adó ügyeket rendezgeti az EU-ban) Ha bajba kerül, akkor viszont " országomat egy lóért !" Jelen esetben a Déli áramlat igazgatói székéért. De most még fontosabb Magyarországon kavarni, és főszereplőként a pódiumon maradni.
vukkocska
Ez akkora butaság, amit a Föld még nem látott. Ő eddig is tudta, hogy ki van ellene, nem volt titok. Miért akkor számolna le velük most, amikor már hatalma sincs. Aki ezt elhiszi.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.