Ha elfelejtjük, ami a vészkorszak idején történt, ez könnyen hozzájárulhat a szélsőjobboldali politikai mozgalmak előretöréséhez és a demokrácia alapjainak megingásához - mondta Sándor Iván Kossuth-díjas író a magyarországi holokauszt emléknapján csütörtökön Budapesten.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fierce
Már elnézést, de a jobbik nem szélsőjobboldali szervezet-bár kétségkívül vannak kapcsolatai a komolyabb radikális körökben.
nyirtass
A JOBBIK magát radikálisnak vallja, ami azt takarja, hogy az országot megmenteni csak radikális változtatásokkal lehet. Ezek a radikális változtatások a jelen politikára és politikusokra nézve radikálisok. /Parlamenti, miniszteri fizetések -radikális- csökkentése, a nép érdekeinek -radikális- képviselete, a demokrácia -radikális- védelme a diktatúrával szemben, országunk, természeti kincseink -radikális védelme- az országot kiárusitókkel szemben, a bűnözésellen-radikális-fellépés /még a fehérgalléros bűnözökkel szemben is!/, munkahelyek teremtése./ stb.
Ezeket a programmokat, a politikusok saját érdekük védelmében lefasisztázzák, nácizzák, csak azért, mert félnek tőlünk, féltik a megélhetésüket, és azt, hogy egyre több embernek kinyílik a szeme és kitudja, kimeri mondani, hogy IGEN, ERRE VAN SZÜKSÉGE AZ ORSZÁGNAK ÉS A NÉPNEK!!!!
masterboy
2009.03.27.-ei Nepszava-Szabadsag New Yorki magyar hetilap a fooldalon hozza:Marcius15:zartkoru unnep,a szelsosegesek miatt kordonok kozott zajlottak a megemlekezesek.......Marcius 15.-e meggyalazasa zajlik:Vona Gabor,a Jobbik nevu magyar naci part elnoke mond beszedet a Hosok teren,ahol az elso fokon mar betiltott Magyar Garda uj tagjai,mintegy felezren tettek eskut.A rendezveny utan az szdsz felmosta a Hosok teret.
Koszonjuk ismet az mszp-szdsz-nek eme f@szsagot.
bigyibogyo
miert az mszp-szdsz-nek? miert nem akik csinaljak?
magyar gardarol azt gondolom,h ami hapog, tollaim vannak es uszik es uyg nez ki mint egy kacsa, az kacsa. erthetobben: aza bakancsos, gyakorlos felkatonai szervezet amelyik erosen emlekeztet egy kepmutatassal legalizalt skinhead csoportosulasra az bizony egy szelsojobbos csoportosulas.
ha nem igy lenne mar reg egyenruhat valtottak volna. gondolom ezzel szavak nelkul fejezik ki azokat a godnolataikat amiket inteligens ember nem tur el...

de ott a kuruc.info is, a magyarok nyilai, a sok hungarista, akad boven szelsoseges aszem
charlie
@tsabeeka: a Jobbik egy nemzeti radikális párt (magát is ide sorolja), ami viszont beljebb van mint a szélsőjobb.
nyirtass
@bigyibogyo: Aki fél a Gárdától, az nem az egyenruhájukól fél, hanem a saját maga köztörvényes bűnözői lelkiismeretétől.
Hajrá, csak had féljen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.