Általános sztrájkot hirdetett a LIGA május 8-ra. A Liga korábban egyeztetett a másik öt nagy szakszervezeti konföderációval, ők úgy döntöttek, nem csatlakoznak az országos sztrájkhoz.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@eutanazia: De nincs megfelelő sztrájk trv. sem. Törökországban bezárták az iskolákat és annyi. Itt meg gyermekmegőrzésről kell gondoskodni. Vagyis nincs sztrájkhoz való jog!
Tudom most majd jön a válasz, hogy egész évben gyermekmegőrzés folyik az oktatásban. Aki 44 órás munkahéttel, 120000 forint nettóért ezt csinálni akarja tegye lelkesen, odaadóan. Azután meg fussa be a boltokat, hogy olcsóbb valami és vásároljon be; mert a pulyákat nem lehet éheztetni.
xu
@xu: Bocsi: lemaradt: 40 éves közalkalmazotti jogviszonnyal.
eutanazia
@xu: nem mondok olyat. Igazad van nincs sztrájk tv. De hátha egyszer lesz?
Zolipapa
@erdeij: Sajnos, akármilyen kellemetlen is, de ebbe bele kell törődni. A borvirágos képű sztrájkkirály, sajnos, akkor bénítja meg az ország vasúti közlekedését, amikor neki tetszik, csak füttyent egyet. Olyanokat követel a vasutasok nevében (pedig már nagyon sok becsületes vasutasnak is tele van a hócipője vele), amik irreálisak, teljesíthetetlenek. De sebaj, még megérheti, hogy egyszer alaposan elverik.
xu
@Zolipapa: Az nem lenne megoldás! Nincs más 5leted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.