Petíciót nyújt be a Mezőkövesdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat tiltakozásul Bajnai Gordon megszorítóintézkedései ellen. Arra kérik a miniszterelnököt, hogy csoportosítsák át a terheket. Ha kell, a tüntetésig is elmennek, és az egész országra kiterjesztik kezdeményezésüket.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antonka
remélem elhajtják a peticiójukkal együtt mint a nemkivánt magzatot. majd ha nekem tiltakozni valóm van, majd tiltakozok, engem ne képviseljenek holmi bodzás emberek. azt a kifejezést, hogy dolgozni nem ismerik, aki dolgozik azt hülyének nézik, felháborodva mondták a buszon, hogy igazán ráhuzhatnák a szivatot a parasztok, mert egyre nehezebb segélyt kapni, mert a rohadtak nem dolgoznak eleget. na ezek küldenek peticiót. nézzétek meg az élőhelyüket, ahhoz hogy az udvar ne legyen trágyadomb, ahhoz nem kell pénz, csak egy kis jó éérzés, de ez nem érdekli őket, láthatjuk amikor filmet forgatnak róluk, hogy milyen rettenetes kosz van, milyen retkesek a gyerekek, az ovodába állandó a tetüveszély, ahova cigány gyerek jár, a ruhájuk is retkes, szóval a tisztaság nem kimondottan pénzkérdés, mert hogy a vizért sem fizetnek a villanyért sem és a gázért sem, nem fizetnek lakbért, csak a kocsmába a cehet. na ezek ne nyujtsanak be peticiót a szegények nevébe. majd a szegények hallatják a hangjukat, csak az igazi szegények szemérmesek, és nem nagyhangu erőszakos tomboló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.