Retteg a Fidesz attól, hogy a pécsiek összefogása győz jelöltjük és pártjuk fölött a hétvégi időközi polgármester-választáson - közölte Nyakó István, az MSZP szóvivője.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
G'Alibaba
@alband: Bezony. Azt hiszem, ha valaki itt retteg, az az MSZP.
Sok, nagy-nagy oka van rá!Jön még kutyára kamion!
furfang
Ha a pécsiek lennének olyan balgák, hogy Szikit választják meg, nem a Fidesszel szúrnának ki, hanem saját magukkal. Pontosan úgy, mint amikor nem mentek el szavazni elegen a Tubes ügyében. Most, utólag rázzák a ketrecet. Késő.
Helmeczi Krisztián
Szilit Pécsen nagyon szerették, de az utóbbi napokban a beszólásai miatt a szimpátiából gyűlölet lett.
tunde04
ki mondta ezt ? Ja a nyakó? akkor nem mondta senki!!

Egyébként az elmúlt 7 évük nem szólt semmiről mint az ország tönkretétele, az emberek ellehetetlenítése, na meg a fidesztől való rettegés. a félelmük annyira eluralkodott rajtuk, h a választásokat még képesek voltak elhazudni is annak érdekében, h nehogy a fidesz!! vááá!

Na oszt majd akkor fog a fidesz rettegni az emseszpétől amikor az időközi polgármesteri választásokat sorra nyerik meg, ja és a biztos szavazók körében 70%-on állnak. meg amikor a nyakó mondja!! :))
xu
Nem merem leírni, hogy én nem rettegek!
xu
Utalok arra, hogy Pécsett kevés a játékos, kevesen vesztenek a félkarú rablónál. Ott okosabb emberek vannak. Nem igen szoktak hazárdirózni. Sokba került nekik a kómás Toller és a követője. Megjegyzem: nekem is. Anyuci lenyelte a lét. Ha lenne benne becsület, akkor visszaadná a tisztességes adó fizetőknek. Ezt, ha elfelejtik a Pécsi Állampolgárok, akkor annyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.