A Lehet Más a Politikának is összegyűlt a húszezer kopogtatócédulája a kis pártok közül, így indulhatnak a június 7-i európai parlamenti választásokon. Csütörtökön délután adják le a párt képviselői a huszonötezer cédulát, melyeknek nagyobbik része vidéken gyűlt össze. A Humanistákkal közösen induló LMP előre összeállított ígéretlistákkal, "hozz magaddal még egy embert" módszerekkel, vidéki kávézókban működő önkéntes cédulagyűjtőkkel, bloggal és YouTube-videókkal kampányolt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antonka
a mostani pártok helyett maximálisan támogatom mindaddig, amig hasonló dolgai nem lesznek, mint a mostani eleinknek. hajrá, bárki csak orbán vitya nem!
nyirtass
@grti7336: Mekkorát fogsz csalódni, ha mégis győz?!
sara
Még az is lehet hogy a szadeszt utol éri.
antonka
hogy én csalódok, azt tulélem, és szeretném megérni azt, amikor a parlament előtt skandáljátok "orbán takarodj", mert nem tul sokat kell várni rá, akkor lesz csak igazi kijózanodás, azért mondtam, mindadddig esélyt kell adni olyanoknak, akiknek még nem trágyás a keze és a lelke, aki nem azért ül be az ország házába, hogy minél több koncot szakitson magának, hanem azért, hogy ennek a kis nyomorult országnak a lakóit segitse, és vezesse. nem kellenek ideologiák, tisztesség és becsület kell.
grti7336
"nyirtassnak": biztosan semmit nem lehet tudni, ettől érdekes
az élet nevű intézmény és benne a politika

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.