A gazdasági válság ellenére a fogyasztók továbbra is igényesek a megvásárolt termékek minőségét illetően, hiszen a legfontosabb elvárás, hogy az áruk frissek és jó minőségűek legyenek, míg az árszínvonal 2003 óta folyamatosan a második helyen áll. A 2006-os adatokhoz képest egyetlen tényező, nevezetesen a hazai termékek üzletekben való jelenléte terén tapasztalható az elvárások kismértékű növekedése, amely a gazdasági helyzettel kapcsolatos érzékenység enyhe növekedését sejteti.

Feltöltő: idetektiv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bibircsoka
A szociális boltokban kiváló minőségű, elfogadható árú kizárólag magyar termékeket lehet vásárolni.Csak elmondásból illetve internetes hírekből tudom, hogy hihetetlen forgalmat bonyolítanak le ezek az üzletek.Csak helyeselni tudom.Sajnos a mi környékünkön nincs még ilyen bolt, de remélem, hogy gyorsan fognak tudni terjeszkedni és nekem is lesz lehetőségem élvezni a tudatot, hogy nem a multik bevételét gyarapítom, hanem finom magyar terméket vehetek és annak előállítója zsebébe mennek a forintjaim.Remélem komoly kunkurrenciát jelent majd idővel ez a hálózat a multikna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.