A kirekesztés és a gyűlölet elleni tiltakozást szervez jövő hét végére a Magyar Demokratikus Charta és a Roma Polgárjogi Mozgalom; erről a szervezetek közleményben tájékoztatták szombaton az MTI-t.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antjud
FIGYELEMELTERELÉS A FIGYELEMFELKELTÉS
antonka
miről akarják elterelni a figyelmünket? és mire akarják felkelteni? az emberek már olyan fásultak, hogy nem törödnek vele, hogy mit is akarnak mondani, vagy tenni, csak várjuk, hogy peregjenek a napok. és már az is eredmény, ha ma nem rosszabb, mint tegnap volt.
sara
MIÉRT ? MIÉRT? Van az a PÉNZ amiért megszervezik az ilyen hangulatkeltő rendezvényeket,
antonka
Kár, nagyon nagy kár. nincs most itt az ideje a tüntetéseknek, mint ahogy a nyomor kellős közepén a sztrájknak sincs helye.
antjud
Részlet az olaszliszkai perből"A Czibrik Attila vezette bírói tanács ismertette két gyermekkorú tanú vallomását is, akiket a bíróság csütörtökön hallgatott meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán, a polgármesteri hivatalban. Az egyik tanú kijelentette: a cigány lány gyerek vérszomjas anyja az üvöltözte:"öljétek meg a magyart", és ő hozta a baltát is."Na akkor ez mi ha nem rasszizmus nagy demokreóaták!!!!
sara
@antjud: ja kérlek, ebben az országban süketek és vakok ha a rasszista romákról vagy a nem romák hátrányos megkülönböztetéséről van szó, illetve azt sem hagyják hogy arról szó essen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.