A baloldalnak az európai parlamenti választásokon a szélsőjobb radikalizmusát kell legyőznie, a 2010-es parlamenti választáson pedig a politikai populizmust - mondta kampánynyitó rendezvényén az MSZP ifjúsági szervezete, a Societas elnöke, Varga László.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antonka
már kb 50-szer leirtam, hogy egy uj erő kell, egy olyan emberekből álló közösség, akik nem sárosak, direkt nem irom le, hogy párt, mert ettől a szótól már herotom van, ha meghallom, csalánkiütés keletkezik rajtam. sajnos a többség nem mer belevágni az ujba, és igy megint teret fognak nyerni azok, akik eddig kirabolták, ellopták, lezüllesztették, feldulták az országot. és ebbe az összes parlamenti párt benne volt, kivétel nélkül. vagyis nem lehet egyikre-másikra rálőcsőlni a felelősséget, az egész bagázs felelős. milyen kár, hogy nekünk nincs szibáiánk, mert exportálni lehetne őket oda, és ott nagyon jól gyilkolhatnák egymást, szórakozhatnának egymással, a szintéren, és a háttérbe pedig paktálhatnának le egymással, és bizniszelhetnének egymással, és jókat röhögnének a választokon, ha nem kéne attól félniük, hogy befagy a seggük.
sara
@antonka: így igaz ! Új erő kell ! Egy olyan amelyik nem mocskolódott be az elmult húsz évben,de tenni akar, élhetőbbé teheti a hazánkat
Csubaka
Kedves, kedves Lendvai Ildikó!
Néhány éve "lassan mondom, hogy mindenki megértse..." dumájával próbálta hülyére venni az országot. Aztán alig egy éve egy sajtótájékoztatón ellenségnek nevezte a politikai ellenfeleit!!!. Milyen jogon mer ön európai értékekre hivatkozni? Hiszen parlmenti frakcióvezetői minőségében mást sem tett, mint gátlástalanul kiszolgálta azt a politikát, amely tragédiába sodorta az országot.
Önöknek, akik mindent elkövettek a párt belső ellenzékének elhallgattatására és lejáratására, nincs joga képviselni ebben az országban senkit!
xu
@sara: A maiak nem az utóbbi 20 esztendőben sározódtak be! Melyik nem nevelkedett a múlt rendszer kádárista emlőin?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.