Negyedmilliót fizetett ki a kancellária Szollár másfél napos oktatásáért.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Herczeg Zoltán
Sokszor történik, hogy egy (vagy több) kedves vevő rendel egy egyénre, méretre szabott öltönyt, aminek az ára kb. 100-150.000 Ft. Ebben kb. két próba is benne van, a tervezés, az anyag, a kellékek, a varrodai munka díja, a telefon- és benzinköltség és még amit most itt hirtelen elfelejtettem. Mindez a folyamat kb. két-három hétig tart. Sok arc rögtön az elején ki is fordul az üzletből, mert soknak tartják az árát. "Mé' annyi, aranyból van"? Nem, nincs aranyból, csak hetekig dolgozik rajta több ember.
Más az, ha valaki a saját pénzét költi, más az, ha más pénzét. Amint tudjuk, az állami pénz az senkié, tehát mindenkié, így úgy költik, ahogy csak akarják. Más kérdés, hogy ez a 250.000 sok vagy kevés a másfél napos tréningért, az én öltönyömtől is van drágább idehaza, nevesebb tervezők akár fél milliót is elkérhetnek, de a kínain 15.000-ért is vehetsz. Mindenki dönthet saját igényi és pénztárcája szerint. De ha valaki egyszer a húsosfazék közelébe került, ő már nem vesz több olcsó öltönyt, az is biztos...
menasagh
Vagyis negyedmillióért tanul meg hazudni folyamatosan....nem akármi....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.