Nem jelöl meg euróbevezetési céldátumot, csökkentené az élelmiszerek ÁFA-terhét, az uniós források 30 százalékát a kkv-k támogatására fordítaná az ellenzéki párt.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kyra59
meddig tart még a bankok ámokfutása csak a haszon érdekli óket csak magyarországon 40% os haszonnal dolgoznak máshol 10% kb. meddig nyerészkedhetnek nem ingyenes tankönyvre kell szavazni hanem olyan kormányra aki belemer nyulni a darázsfészekbe
kyra59
népesedéspolitika jo a két év gyes de hol vannak a bölcsödék? az ovodék.ezt is fejlesztették? a gyerekruhák árát 5% áfacsaládi adőzás 300 ezer ft ig adőmentesség ahol kárcsak 1 gyerek van.lennének itt ötletek. hogy mi lesz az állami bevételel ? kevesebb képviselö kisebb bürökrácia több termelö üzem a vállalkozások segitése a multik nem segitése ök megállnak a lábukon még valami korházak épitése plázák helyett 1 2 ágyas zuhanyzös wc s szobák a 10 ágyas helyett europa legkorszerübb korházai .mit szóltok minden városba
Vörössné
Még mindig garantálja a FIDESZ, hogy a nők 40 év szolgálati idő után, kortól függetlenűl, elmehetnek nyugdíjba?
nyanya001
@Vörössné: Bizonyára, csak vedd figyelembe, hogy manapság divik a feketemunka, bizony nagyon keveset jelentettek be a vállalkozók. Ezek az évek hiányoznak.
bigyibogyo
@nyanya001: Majd akkor azok mennek akik a multiknál dolgoztak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.