Nem jelöl meg euróbevezetési céldátumot, csökkentené az élelmiszerek ÁFA-terhét, az uniós források 30 százalékát a kkv-k támogatására fordítaná az ellenzéki párt.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eva1215
A programja 1nagy 0 -a nesze semmi fogd meg jól.

Most is nézik és bünteti az ofsor cégeket mondta Oszkó de az adó paradicsomok bankjait az EU biztosa Kovács L elfogadtatta az unióval és a bankokkal ,hogy ne adó titoknara hivatkozzanak hanem ki kell adni ha kérik a bankban el helyezett pénz összegét .,De Vikor most fedezte fel a fából vaskarikát.Kormányozni azt nagyon szeretne és diktálni ,mert Ő miniszternek születt.mondta .Ha itt a 2/3 ad többség meg lesz részükröl jön igazán a fekete leves olyan törvényt alkotnak ami nekik jó .Majd meg látjuk lehetlesz e tüntetni és kiabálni Orbán takarodj vagy dunába vele .Szerintem nem mert elviszi majd a rendőrség .Oda lesz a most kedvelt szogen szólás szadság.Figyeljétek meg 1év mulva v 2 mert törvénykezni is kell.azt pedig értik .a fél ország börtönben lesz erre vágyik most sok jobboldali -vért kiván és cirkuszt az kell a népnek.Mint már bizonyitott mire is képes ha hatalom van a kezében .Mikor néztem a nagygyűlést azt hitten a Dúcse feltámadt halottaiból habzó szájjel ELÉGVOLT ÉS A TÖMEG SKANDÁLTA .+mondta mit kell tenni LÓGNI FOGTOK-ez lesz az igazi demokrácia.
keseruimre
@eva1215: hagyjuk már ezt a "neszesemmifogdmegjól" dumát. az mszp mit csinált eddig 7 év alatt? nagy semmit. erről ennyit.
keseruimre
@eva1215: meg egyébként is ez a lógni fogsz duma már lejárt lemez, aki kinyilatkozta, legalább lemondott a mandátumáról, vállalta amit mondott. de a sok mszp-s/szdsz-s mit csinál? kapaszkodik a székhez, hogy még egy évig a zsíros bödönnél legyen.
eva1215
Ne mond már az volt a baj hogy sokat tett
Adott 50%ot a közalkalmazottaknak (tanár,orvos ,nővér.ovónőstb) nem kellettvolna.
adott 13 havi nyugdijat -nem kellett volna
A Családi pótlék most is lehetne 3200 mint orbán tartotta 4 évig .
sorolhatnám de nem teszem mert neked tök mindegy mit irok ugy sem gondolkodol el rajta .hogy jé tényleg igaz azért tartunk itt mert be tartotta az igéretét a kormány .ha nem tartja be akkor az a baj .
eva1215
Ma is az a véleményük ha lemondott ha nem csaK HALGASD MEG A hIR ECKHÓ TV .
van ott jó duma.viktor miért nem mondott le 2 választás elvesztése után mit gondolsz ?máshol megteszik .mert újra ott akar ülni mert Ő kiváltságos nála jobb vezér a jobb oldalon nincs,
grti7336

A szocialista párt programjától a FIDESZ programja csak egy dologban tér el lényegesen. Abban, hogy most a
szegény Bajnai akarja véghezvinni nagyon csekély politikai
támogatással, a FIDESZ kormányra kerülése esetén pedig
a Nagy Ő Viktor lenne a kormányfő.( Persze ez tényleg
lényeges különbség.)
furfang
eva1215: de elgondolkodunk rajta, hogy mit írtál, és a konklúzió az, hogy hagyjátok már abba a rettegést. Ha nem loptál, csaltál, akkor nincs miért félned. Ha mégis, akkor éppen ideje, hogy elszámoltassanak, és add vissza amit jogtalanul elvettél a többitől. Ez ilyen egyszerű. Furcsa helyesírásod alapján lehet, hogy nem is itt élsz Magyarországon, akkor pedig nem tudhatod, hogy ez a 7 év menyire a földbe döngölt minket. Medgyessyéknek nem érdeme, ha osztogatott, ő volt a kormányfő, ráadásul közgazdász, körbevéve jobbnál jobb tanácsadókkal, mint pl. Gyurcsány, és mégis rossz gazdaságpolitikát csinált. Nincs ilyen dolgokra mentség. Nagyon akarták a hatalmat akkor is, most meg az Istennek sem akarják kiengedni a markukból, úgyhogy te ne vess Orbán szemére semmit. Ennél parazitább tehetségtelenebb kurzust talán csak Kun Béláék idején lehetett látni.Szerencsére az emberek szeme nyílik. Te pedig szavazz nyugodtan az mszp-re vagy az szdsz re jól áll neked mindkét párt.
blaci
Kedveseim!
Még ezen a kis vitán is a sza..evő politikai elit nyer....
Tudniillik,ha csak kétfelé szakít minket,tuti hogy az egyik befutó lesz...Vegyük már észre!!!!!Ez a két párt,a színfalak mögött egyformán ellenünk van: -csak a javainkat akarják!

Költségtérítés bizonylatolása? Csak hüppögtek!
Parlamenti közvetítés? Manipulált színjáték!
Autópálya építés? Elit cégek nyerészkedése!
Körbetartozások? Szükséges rossz,a fővállalkozók nyereségességére!
Privatizáció? Milyen erős a komaság?
És még sorolhatnám......
DE!!!!!! A lapokat előre leosztották....ŐK!!!! EGYÜTT!!!!
Aki hatalmon van,az feji a tehenet,aki ellenzékben,mártogat a sajtár mellett!!
De mi?Mi nem fogunk soha odaférni,arra vigyáznak!!!Néha adnak valamit,hogy kussoljunk!!Szerintem,ha most a Bajnaiék hagynak lóvét a következő kormánynak,első dolga lesz saját "szent" családjának segítése...
nanena
@eva1215: Egy ország jó működését nem az jellemzi, hogy lehet-e valaki ellen hangosan skandálni, hogy 'LÓGJON XY!'. Hanem az, hogy senki sem érzi, hogy ilyet kelljen mondania, mert elégedett a miniszterelnökével és kormányával. Rossz, aki csak utcai tüntetésekben és orditozásokban tud gondolkozni. Én egy tisztább és szebb országot képzelek el. Ha nem tüntetnek majd Orbán ellen, az nem feltétlen a véleményszabadság hiányát jelzi majd. Én ezt remélem.
Waqtik
Orb tán fogadásból mond minden nap valami baromságot ?
eva1215
Nane Tisztábbország igen de azt Viktortól ne várd.

Igen is ne skandáljon senki ijeneket ha elégedett ha elégedetlen a min elnökkel .Nézz körül minden országban van zűrzavar minden o van bér elvonás létszám leépités üzem bezárrás de azért nem kivánják az ellenfél vérét .Ez csak itt van a világon sehol máshol .
Az igazmondó Viktor ki soha sem hazudott (megfigyelési ügy csak az 1 ik a kapány igéret is és a program nem ugyan az nyugdij elvonás amit horn meg hozott törvényt ő eltörölte a nemzetit csak azért abbahagyni mert azt nem Ő kezdte és ki vinni a zakatoló hévhez)ez az Ő nézete a senki nem cselekszikjól csak Ő ,Viktor az Ész az országban . Imádjad mert Ő szent és sérthetetlen csak nehogy csalódj
sara
ez a programjuk ? hát nem erőltették meg magukat,erre a programra várják a 2/3-os fidesz többséget, nahiszen.......
ugyeugye
@eva1215: lazíts kicsit. és nyugodj meg. zakatol belőled a harag. minek? kinek? csak tönkreteszed magad. megéri? Igyál egy jó teát és pihend ki magad. Tényleg teljesen jószándékkal mondom. :)
Jóéjszakát!
Diamont Frost
Egyik kutya, másik eb!
Az, AKI kihúzza a sz...ból az országot..... az még óvodába jár!"
"NEM" az ingatlanadóra!!!Fizessenek + adót a multik.... az energia cégek,.... a bankok az extra profitból...
Bajnai program = totális nyomor mindenkinek!
zsolthuszar3
eva1215 igazad van a hozzászólásaidban! csak még egy észrevétel a fidesz 89-ben ov-ral az élen harcolt a demokráciáért a függetlenségért. kérdezem 2010-ben ha a fidesz 80%-ban jut be a parlamentbe az nem lesz egy párt- rendszer vigyázzunk mert baj lesz!!!!
orogordog
Új párt MSZFI. Lopjunk többet a néptől!
Vezérek: Bor Király és Liba Pásztor.
orogordog
@achozion: Szerinted ki a kormány? Kormány a képviselőkből áll.
Én se magyarázom a tényeket. Lehet nagy képűen hangzik, de értem.
xu
@eva1215: Kedves fórumozó! Mi történt veled?
M24
El sem hiszem,hogy van még olyan idióta aki az MSZP talpát nyalja ! Éva 1215 mond te nem látod ,hogy tönkre tették az országot ezek a rohadékok?? Az a koszos Gyurcsány eladott amit csak tudott és a gatyát is le adóztatja rólunk! amikor rájött,hogy már nagyon szorult a hurok a nyakán gyorsan lelépett. Meséld már el nekünk szegény elnyomott,kirabolt magyaroknak te mit kaptál az MSZP-től ???nagyon kíváncsi vagyok !
Én nem akarom védeni a Fideszt,mert szerintem a Fidesz is 1 nagy hazug banda őket is csak az érdekli,hogy mit tudna ellopni a néptől.Hogy őszinte legyek mélységesen csalódott vagyok ilyen semmire való bagázs között kell választanom nem is tudom érdemes lesz e szavazni menni....
profon
Van egy ősöreg comodore 64-esem felajánlom az ország vezetésére ! A két nagy párt a "namamitbasszunkel és a namamitvétózzunkmeg úgysem érnek fel hozzá !
luciferi
@profon: .nekem is van egy! Jó lesz helyettesnek!
kiscserkész
Fidesznek nincs programja.

Csak is az” Új erő” akinek megvan minden eszköze a talpra álashoz.
csutak
Elolvastam az első hozzászólót és jól szórakoztam a többin:)
Egy értelmes hozzászólás, nem volt, ahogy ez sem az,
de ez legalább nem akar annak látszani.
profon
Szerezzünk még egyet és megalakítjuk az első kyber triumvirátust !
luciferi
@profon: .és ha nem tetszik amit csinálnak, ki lehet húzni a zsinórt! Nem úgy, mint manapság.:(
profon
@kevijeni: Szerintem első lépésként azért a biztonság kedvéért ,privatizálhatnánk egy áramszolgáltatót !
luciferi
@profon: most cseréltem ki az autóban a régi akksit. Az nem jó indulásnak? A nevünkre íratjuk!:)))
profon
@kevijeni: Akkor az energiaszektor megvolna ! Megvan még a katonaságnál használt surranóm is ! Surranó= lopakodó. Máris nagyhatalmi álmokat kezdek dédelgetni. :))
51kacsa
@furfang: olyan szuper, amit írtál! Valóban Mindenkit el fognak számoltatni? Hosszú lesz a lista, s ami végre igazságos lenne: ne csak balosok legyenek a listán, hanem MINDENKI, aki lopott, akár egy szalmaszálat is!!!!!!!!!!!!!

@M24: Ha semmi sem jó, akkor szerinted mi az alternatíva?

@benhur: hát, ha így egy "l"-el állunk talpra, az már régen rossz! Jön a pofára esés.

@profon: Aztán az a surranó ki lett fizetve anno? Lehet, hogy ezért ment tönkre a katonaság?
luciferi
Ezzel már űbereljük a fityesz programot! Emberek, ide szavazzatok!!:)))
profon
@51kacsa: Ugyanabban az egy bakancsban húztam le a másfél évet és leszereléskor nekünk nem kellett leadni !

@kevijeni: Miazhogy ! Csináljuk meg ! Csináljuk meg !
luciferi
@profon: hogy elkerüljük a korrupciónak még a látszatát is, minden létező vezetői pozíciót Mi fogunk betölteni! És a helyetteseket is magunk közül nevezzük ki.:))
51kacsa
@profon: Bocsi! Anno a férjemnek itthon kellett tárolnia a cuccost ,egy szép papírzsákban, s amikor beszedték Tőlük, akkor megvehette jó magyar forintért.

@kevijeni: Ez így nem személyi kultusz?
luciferi
@51kacsa: Jó pénzért beveszünk a buliba! Lehetsz az egy személyes felügyelő bizottság elnöke, de csak nekünk jelenthetsz! Ez így azért már korrekt, remélem!
Csubaka
Van valaki aki elolvasta a cikk dátumát is????
Jó szórakozást kedveseim! :-))))
luciferi
@Csubaka: igen, májusi! De jó is egy évvel fiatalabbnak lenni!:))
szaboria
Egyetlen egy dologra nem reagáltatok a lényegre az euró bevezetése vannak akik nem emlékszenek miért is volt 1998 -ban ,hogy rendezzék a nyugdijasok nyugdiját, mert nem lehet eurót úgy bevezetni,hogy a nyugdij átszámitva csak egyhétre lenne elég úgyan ez vonatkozik a minimálbérekre is . Orbán soha nem is akarja, hogy euró legyen már most is látszik , mert nem tervezi.
barnan
Párt kampányokat nem lehet neveztetni olimpián? Teljes mellszélességgel támogatnám BOM-on. Lenne keresnivalónk, esélyeseink is, miénk lenne a leghangosabb "B közép".
(csak az a fránya időpont, sebaj előrehozzuk)
bigyibogyo
Az senkit sem zavar, hogy a Viktor TV interjúban márciusra ígérte a programjukat?
bigyibogyo
jaj, Én vagyok a hülye, a kampányt ígérte márciusra :)
Csubaka
@szaboria: Ez a cikk tavaly májusi. Az euro bevezetésének semmi értelme addig amíg az 250 Ft felett van! Nem az euro bevezetése fogja helyre tenni a nyögdíjadat. Ha 1998-ban már nyugdíjas voltál akkor egyébként is megkaptad a kompenzációt, azt meg ugy azért megérthetnéd te is, hogy ha az országban dolgozók millióinak csökken a jövedelme a nyugdíjasoknak is be kellene vállalniuk valamit.
Anyósom tündér nem egészen 20 munkaviszony után kap 78000 Ft nyugdíjat,
Idén csak 4000 Ft-ot kapott, vele szemben több mint 40 év munkaviszony után januárban több mint 20000.el csökkent a bérem a szuperbruttosítás miatt,
Csubaka
@Csubaka: 'Idén csak 4000 Ft-ot kapott," természetesen nyugdíj emelést, ami azért 48000Ft egy évben!
M24
51kacsa: Én csak 1 valamit szeretnék,hogy ne kelljen elmenekülni a hazámból.Jó életet,olyan vezetőket ,akik a magyarokat segítik és nem a zsebüket tömik...Ez olyan nagy kérés??
Na de szerinted mi lenne jó ennek az országnak???
csótány13
fidesz is elbukott annó valamiért, mszp se tud semmit felmutatni 8 év után,én így egy Jobbikra szavazok, bennük még nem csalódtam, lehet, hogy fogok, de a másik kettőben már köszönöm, de nem kérek többet...
középoszt
A nagy igazság az, hogy megszorítások nélkül nem tud az ország kimászni a gödörből! Most sok mindent el kell viselni, a régi nagy adakozásokért! Egyszer hopp, máskor kopp! A dédunokák, unokák fizetik meg most, a „jó lét” korszakát. (Amúgy a rendszerváltás óta, nem volt minden kormányváltásnál fillére pontos elszámolás az átadás-átvételnél? Soha egyik pártnak sem tűnt fel a hiány, adóság mértéke? Mindig csak akkor, amikor már „túladott” rajta, és a másikra „verheti a balhét”? hmm….)
A két oldalnak össze kellene fogni, nem pedig folytatni a kisóvodás veszekedést, és duzzogást! Ilyen viselkedéssel semelyik kormány sem tud vezetni, irányítani, javítani a nép, ország helyzetén! FÉLRE KELL TENNI minden FELSŐBBREDDŰSÉGI gondolatot, érzést, és a fejeket összedugva, váll-váll mellet haladni előre, tolni az ország szekerét, mert ha az egyik jobbra, a másik balra húzza, akkor az a szekér csak szét fog törni, és még mélyebbre esik, ami már rá volt pakolva! Jelenlegi helyzetben a parlamentnek úgy kellene működnie, mint egy ötlet börze! Minden lehetséges megoldást felvetni, MEGBESZÉLNI, és amelyik megfelelő arra, hogy előre haladjon az ország, azt a lehető leghamarabb bevezetni. MINDEGY, HOGY KINEK VOLT AZ ÖTLETE, JOBB, VAGY BAL OLDAL, HA SEGÍTI AZ ORSZÁGOT, AKKOR GŐGŐT FÉLRETÉVE CSINÁLNI KELL! Az ellenzék nem azért ellenzék, hogy mindent csak ellenezzen! A kormánypárt nem azért kormánypárt, hogy csak az ő gondolata lehet jó! Mind a két félnek (vagy több) meg kell hallgatni a másik ötletét, felvetését, összeülni, megvitatni, mi benne a jó, használható, és mi a rossz, javítandó dolog! És csinálni, csinálni, csinálni! Tenni végre valamit, nem csak a szép, hangzatos ígéreteket harsogni, és mutogatni a másikra, mert abból még nem lett soha semmi, JÓ meg pláne nem! Még ha rosszat is kezdenek el csinálni, de valamit csináljon már valaki! Mert ha nem csinál senki semmit, akkor nem tudjuk meg soha, hogy az jó, vagy esetleg rossz.
Tehát, tisztelt jobb, baloldal, fogjuk meg egymás kezét, mosolyogjunk egymásra, és összetartva, igaz felebaráti szeretettel, közös erővel toljuk előre a szekeret! Mert hisz mindenki azt szeretné! Hogy jobb legyen végre az ország, és a nép helyzete! De ha marjuk egymást, akkor a nevető „harmadik” fog jól járni, mi meg a két széna között kimerülten éhen halunk!
Felfelé mindig nehezebb, fáradságosabb, áldozat teljesebb az út, mint lefelé. Összetartani is nehezebb, mint széthúzni! A széthúzással csak másnak, másoknak adunk teret, aki, akik majd jól elnyom, elnyomnak minket, amint jól beférkőzőt, beférkőztek közénk!
szaboria
@középoszt: Az átadás átvételt :most a Bjanai nem viccből kinálta fel a pártoknak a betekintést mert a terve az, hogy mennél többen látják akkor a következö már nem hivatkozhat majd arra azért nem tudja meg csinálni mert az előző kormány elszúrta.
A többi gondolatoddal is egyett tudok érten most megint az összefogás ideje kell, hogy eljőöjön.
51kacsa
@blaci: Köszönöm, ezt a velős magyarázatot! a helyzet az, hogy nagyon igaz minden szava, csak van aki lát az orránál tovább és van aki nem!
Csubaka
@szaboria: Miután mindent szépen elkefélt az MSZP, lezüllesztette az országot, széthordták az Unios támogatásoakt és elvesztették tagságuk és szimpatizánsaik 3/4-ét most gyorsan össze kellene fogni azokkal akiket 2006-ban rendőrökkel verettek szét, akikből az elmúlt 8 év alatt koldust, devizaadóst, hajléktalant vagy éppen öngyilkost csináltak. Na ehhez kell ám gyomor!!!!
Kakastoll
Nincs igazatok, Ezek nem az ország javáért cirkuszolnak, hanem a nekik jutó falatokért......ha nem így lenne nem lopták volna szét és nem árusították volna ki.
középoszt
@Csubaka: Azok nézzenek magukba, vegyék elő a lelkiismeretüket (ha van), meg a gyomrukat, akik 2006-ban szétverték az „országot”! Nem csak azt a pár százmilliós kárt okozták, amit akkor ott fizikálisan tönkretettek! NEKIK LEHET KÖSZÖNI, AZ ÚGYNEVEZETT DEVIZAADÓSÓKAT! Mert az akkori zavargások hatására lett nemzetközi szinten az ország politikailag, gazdaságilag BIZONYTALANNAK MINŐSÍTVE! Minek a következménye, hogy leértékelték a forintot, ezáltal felemelkedtek a deviza hitelek törlesztő részletei 30-50%-ban, vagy van, akinek nagyobb mértékben! Sok tervezett nagy befektető visszavonult, így sok-sok ezer tervezett munkahely elveszet, kivonultak már itt lévő befektetők, ismét munkahelyek szűntek meg! És évekig NEGATÍV módon fognak még az országra tekinteni, mind politikai, mind gazdasági szemmel! Mert még mindig csak azt látják, és KINTRŐL SOKKAL, DE SOKKAL JOBBAN ÉSZREVESZIK, LÁTJÁK, hogy milyen NAGY ELLENTÉTEK VANNAK AZ ORSZÁGBAN, és nem csak a szélső nézeteket valló pártoknál, hanem, ha lehet azt mondani, az egymáshoz közeli pártoknál is!!! És ez nem hagyja feledtetni a nemzetközi megítélésben azt, hogy mi volt itt 2006-ban! ÉS EZÉRT MÉG CSAK FELSEM MERÜL BENNÜK A TÁMOGATÁS GONDOLATA SEM! VESZTES ORSZÁGOT NEM TÁMOGAT SENKI!
Na, ezt érték el 2006-ban a vandálok!
Köszönöm nekik, hogy közzel 50%-kal többet fizethetek azóta a hiteltörlesztésre!
Igazán köszönöm!
Amúgy, ha a főnököm, vagy valaki beismeri, hogy hazudott, és nem csinált semmit, azért még nem fogom szétverni a munkahelyemet, nem fogom a közvetítő embernek sem szétverni a házát, mondhatni nem piszkítok a saját fészkembe!
Amúgy is, végre egy politikus, aki elkezdet több igazat beszélni, mint hazudni!
HA TOVÁBBRA IS MARAD, A SZEMELLENZŐS NÉZET, AMIN CSAK A DÜHÖTT LÁTJÁK, AKKOR NE IS VÁRJANAK VÁLTOZÁST, JOBBULÁST AZ ÉLETÜKBEN, MERT MINDIG CSAK A DÜH FOG A SZEMÜK ELLÖT LEBEGNI! ÉS MINDIG AZ ÉPPEN AKTUÁLISRA LESZNEK DÜHÖSEK!
HA VÁLTOZÁST, JAVULÁST AZ ÉLETÉBEN SZERETNE VALAKI, KEZDJE MAGÁVAL! VÁLTOZTASSON A LÁTÁSÁN, A GONDOLKODÁSÁN, A VISELKEDÉSÉN, ÉS EZÁLTAL AZ ÉLETÉN!
A legkönnyebb dühösnek lenni, másokat okolni, másokra fogni a saját nyomorunknak az okát! Pedig mindent, mindig CSAK magának köszönhet mindenki, mert Ő saját maga olyan gondolkodással, olyan életet él, amivel csak arra képes, amire addig jutott, s nem többre! Többre csak akkor lesz képes, ha képes lesz ESŐDLEGESEN saját magán változtatni, és akkor magától fog változni minden körülötte! Ha jó irányba változik, akkor javul, ha rossz irányba változik akkor romlik minden!
erzsi0055
Nem Írók ide többet, mert nem fejthatem ki a véleményem!!! - Jobb élet reményében Magyar almát ropogtatva jobbra tartva el! " Nem értem hogy ugrott be a levélírásom helyett az EU Új magyarország oldala" -nem tartottam rá igényt !!!!!!!!!!!!!! -hól a sajtószabadság, vélemény ugylátszik mellbe vágott valakit, vagy nagy IGAZSÁG rejlett benne!!
kyra59
mindig csak magatok körül forog a világ a vált.bennünk van nem mehet igy tovább. már mindent tönkretettek de van remény a fiatatalság nem akar igy élni, változás kell az eu anagyoknak jó nekünk csak a kifosztás marad változtatni kell.a föld nem eladó ebból kell az országnak élnie amit megtermel.nem ait szart behoznak, a inai termékekre 100% os vámot.a magyar termékeket fejleszteni áfát 5% ra levinni a gazdaság csak igy lendül.elég a szolgaságból
kyra59
meddig tart még a bankok ámokfutása csak a haszon érdekli óket csak magyarországon 40% os haszonnal dolgoznak máshol 10% kb. meddig nyerészkedhetnek nem ingyenes tankönyvre kell szavazni hanem olyan kormányra aki belemer nyulni a darázsfészekbe
kyra59
népesedéspolitika jo a két év gyes de hol vannak a bölcsödék? az ovodék.ezt is fejlesztették? a gyerekruhák árát 5% áfacsaládi adőzás 300 ezer ft ig adőmentesség ahol kárcsak 1 gyerek van.lennének itt ötletek. hogy mi lesz az állami bevételel ? kevesebb képviselö kisebb bürökrácia több termelö üzem a vállalkozások segitése a multik nem segitése ök megállnak a lábukon még valami korházak épitése plázák helyett 1 2 ágyas zuhanyzös wc s szobák a 10 ágyas helyett europa legkorszerübb korházai .mit szóltok minden városba
Vörössné
Még mindig garantálja a FIDESZ, hogy a nők 40 év szolgálati idő után, kortól függetlenűl, elmehetnek nyugdíjba?
nyanya001
@Vörössné: Bizonyára, csak vedd figyelembe, hogy manapság divik a feketemunka, bizony nagyon keveset jelentettek be a vállalkozók. Ezek az évek hiányoznak.
bigyibogyo
@nyanya001: Majd akkor azok mennek akik a multiknál dolgoztak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.