A személyi jövedelemadó alsó sávhatára az idén 1,9 millió forintra, jövőre 5 millió forintra emelkedik, s ennek nyomán a havi nettó kereset átlagbér esetében 2010-ben 15 ezerrel forinttal nő - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter a kormányszóvivői tájékoztatón csütörtökön.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
Bár csak a nagymamám megélhette volna ezt a kort (kórt). Neki mindig görbe nyakú libákat kellet tömnie! mennyivel könnyebb lehetett volna az ilyen egyenes nyakúakat és ferde gerincűeket! Szegény, ha most feltámadna; nagyon meglepődne! Modernizálódott a világ! Ma már nem a libákat tömik az emberek, hanem a libások tömik az embereket!
démon
Ha most lenne már,akkor is késő lenne.
xu
@ojoco: Mond meg nekem és világosíts fel! Mi az értéke a 15 rongynak?
Erre elmesélem, hogy megállított a Mátyás téren a rendőr (nem a kurvákat hajkurászta, hanem az autóst). Aszongya, hogy megbüntett 10000 forintra, mert nem volt bekapcsolva a biztonsági övem. Mondom neki, hogy jól látta a kérdést, valójában nem kapcsoltam be. Megnyugodott. Mondom neki, hogy ez nekem 20000 forintos keresetem. Járt ám az agya rendesen (nem értette)! Mondom neki, hogy én 4 egyetemi diplomás tanár vagyok, Mondta, annál is inkább figyelnie kellene! Mondom: igaza van! Felvilágosítom, hogy egyformán jól keresünk: megint járt az agya, mint a propeller! Mondom neki, hogy ez a családomnak a napi 2 kiló kenyerét veszi el, ami az anyós miatt veszélyes, mert ölni tud az unokáiért! Csak úgy csikorogtak az agykerekei! Erre azt mondta nekem, hogy ez a Kuncze egy nagy barom! Sokáig elkapott,megállított (BŐV nélküli gkvez. miatt) és azt mondta; köszöni, hogy felvilágosítottam: másképpen látja a kérdést! Elkértem az adatait, amit meg is adott és anyósommal igazán jó barátságot kötött! Együtt szidták ezt a Thököli bunkó parasztot, akinek a beszédjavítására sokat beadtunk a közösbe!
Lajos10
És aki neméri el az átlag keresettet az mind adót csal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.