Elfogadhatatlannak és a nemzeti oldal által lezárni kívánt Gyurcsány-Bajnai-korszak egyik szimbólumának nevezte Orbán Viktor csütörtökön Kolozsváron azt, hogy miközben a kormány egyrészt sarcolja a lakosságot, a pénzügyi válságot előidéző bankoknak bőkezűen osztogatják a pénzt.

Forrás: haon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Teljesen igaza van. Semmi nem az emberek érdekében történik, 600 milliárd rengeteg pénz, ezért mirólunk nyúzzák le a hetedik bőrt is. Ezt nem szakértői, hanem egy kollaboráns kormány.A Valutaalap pedig boldogan adja a pénzt azért, hogy a bankok a pénzüknél maradjanak. A Luganoi tanulmány erről mindent elárul.
marlin

Kár, hogy Kolozsváron mond ellent. Jobb lenne, ha mindezt a parlamentben tenni!
A kijelentés tartalmi részével viszont tudok azonosulni. A hatszáz millárd forintot a munkahelyek létesítésére- meg a bankok által ellehetetlenitett emberek támogatására kellene adni!
atia
Kolozsváron ehhez mi közük van? Itthon rendben, mert én még azt sem bánnám, ha ezt a pénzt elosztanák az ország lakói között:) És bármelyik itthoni egyetemnek vagy más intézménynek is igen sokévi költségvetése lenne ez, az is igaz. Szóval a mondanivaló rendben, csak nem tudom, hogy ott mit akart elérni vele? Nem volt olyan mondanivalója, ami inkább passzolt a helyhez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.