Befejeződtek az ügyvédi perbeszédek az olaszliszkai emberölés büntetőperében pénteken, a Borsod megyei bíróság várhatóan egy hét múlva hirdet ítéletet az ügyben. Az elsodort kislány apja az utolsó szó jogán ismerte el először bűnösségét.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Waqtik
ROHAGGYAKMŐG MET nemarra szavaztam akire köllött vóna
xu
Ezek közül az az ártatlan, aki felsír megszületésekor!
reallatas
Egyszer már cinikus iróniával tettem egy megjegyzést, a közelmúltban, lassan úgy néz ki, hogy Szögi tanár úr önmagát verte agyon. Puff egy pofon jogállamiság!
eutanazia
"az egyik védőügyvéd védelemként emelte ki, hogy a cigányok heves vérmérsékletűek. Nincs a Btk.-ban ilyen, "külön cigány személyekre ilyen paragrafus nincs: emberek vannak" - hangsúlyozta a sértett ügyvédje. Azt kérte a bíróságtól, hogy a törvény teljes szigorát alkalmazza az ítélet meghozatalakor."
Remélem precedenst teremt a büntetés amit kapnak.

@xu: az a helyzet, hogy mindegyik felsírt amikor megszületett..........Én azt mondanám ebben az ügyben az volt az ottaniak közül ártatlan, aki az eset után született........
sara
"abban, aki először vesz részt a tárgyaláson, felmerülhet a kérdés, Szögi Lajos nem önmagát verte-e agyon, hiszen úgy néz ki, hogy a vádlottak nem csináltak semmit. Kitért a tanúk megfélemlítésére, s a vádlottaknak az eljárás során tanúsított magatartására, arra, hogy megbánást egyáltalán nem mutattak. "

Miért más esetekben mutattak megbánást ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.