Csak a Jobbik és az LMP válaszolt a Transparency International és a Freedom House szervezésében az MTV Szempont című műsora, a Hírszerző, az FN.hu, az Origo, a Pannon Lapok Társasága, a Kreatív című folyóirat és a Bors együttműködésében közösen feltett kérdésekre, amelyek a pártok EP-kampányzáró rendezvényeinek lebonyolítása és költségei iránt érdeklődtek. Az alábbiakban az akcióban részt vevő szerkesztőségek közös állásfoglalását és az egyes pártok válaszait olvashatják.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

démon
Mert a többiek a mi pénzünket költik a kampányra,de ezt soha nem ismerik el.Lopni csalni hazudni ez a jelenlegi pártok jelmondata.
Méry
A pártok finanszírozására elköltött összegek nagyságát sűrű homály fedi,talán államtitok?Miért kell nekünk közpénzből támogatni a pártokat?Én egy árva kanyit sem adnék egyiknek sem,működjenek saját zsebből,a keservesen befizetett adóforintjaiknak pedig millió más helye lenne,ahol értelmes dolgokra is el lehet költeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.