Leleplezőnek szánt, faltól-falig cikkssorozattal izzítja az amúgy sem túl népszerű kormány elleni hangulatot a Magyar Nemzet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Hát a körülmények, amelyekkel ezt elrendezte magának az bizony ó borzalom, legalábbis számunkra! Ez a cikk a Magyar Nemzetben nagyon sok mindent megmagyaráz arról, miért tartunk itt, ahol tartunk, és kik is okozták ezt a helyzetet? Az élen verseng Gyurcsány, Bajnai, Kóka, Oszkó,Simor, és szép népes hátországaik.
marlin
Namármost aki nem olvassa a Magyar Nemzet c. újságot az nem is tudja, hogy a II. és XII. kerületi luxusvillákban nem a gyárimunkások élnek.
A cikk egy pletykaszintű hangulatkeltés, amiről holnapután kiderül, hogy ugyanúgy "fele sem igaz", mint a Torgyán, Horn, Orbán, stb villákkal kapcsolatos MN-es Kacsáknak.
démon
Biztos a liba kereskedelemből lett meg a pénz.
xu
@ojoco: Miért nem Enyigre! Ott szembesülhetne néhány komoly felszámolandó problémával!
Waqtik
Nézzük meg a politikusok nyílvános vagyonbevallásait , azokban szerepel általában a lakóhely is , ami szerint az összes a mn által kedvelt politikus kőbányán és a 8-ker legsötétebb poklában lakozik .Utána lehet mocskoskomcsizni....
xu
@Waqtik: Elvegyültek a nép közé? Mocskos komcsizni felesleges, hiszen ezek messze vannak a kommunistáktól, a mocskos pedig igen enyhe kifejezés a bűneikre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.