Bár lassan vége a tanévnek, szinte naponta érkeznek hírek diákbalhékról, iskolai lopásokról, verekedésekről. A pedagógusok állítják: nem tesz jót az oktatásnak, hogy az igazán balhés diákokat nem lehet kirúgni.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

latorkuvasz
"Ma már minden diák azzal fenyegetőzik, hogy panaszt tesz az ombudsmannál "

minket meg ütöttek, mint a lovat :-)
barna65
Egyetértek, ki kellen rúgni őket, DE e mellett fent kellene tartani azokat az intézményeket, ahol foglalkoznak velük, az átlagnál jobban megfizetett és jó képességű pedagógusok, pszichológusok.
reallatas
A jelenlegi iránnyal csak eszkalálódni fognak a gondok, tessék mondani tudatos rombolás? Most szelet vetünk, de garantáltan vihart fogunk aratni!
sara
@reallatas: Igen tudatos rombolás ! Az iskolákban tartják a tanulni nem akaró 18 éveseket mert amíg ott van jár nekik a csp.az ingyen kaja,az iskoláztatási segély és még a bánat tudja mi. És mindjárt azt is meggátolják hogy a tanulni akarók
haladjanak,tanulhassanak,
zsbela
Az oktatás csődje, az SZDSZ által elképzelt liberalizmus, amihez az MSZP-ben partnert talált. Ezért születhettek meg az évtizedekig jól működő iskolarendszert szétverő oktatási, és az ezeket érintő jogszabályok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.