Liberális családvédőből névházasságban élő szélsőjobbos.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fabricius123
Geroner: 1. Morvai asszonyról szól a cikk és nem rólam. Én sajnos nem vagyok EP képviselő. ha majd az leszek (remélem) engem is így fognak elemezni és cikkek tucatja fogja az életutam cincálni. Ez a természetes és demokráciákban ezért nem is lehet megsértődni 2. Életvezetési és karriertanácsokat szakembertől kérhetsz, ha gondolod megadhatom néhány tanácsadó elérhetőségét, de az internet is a segítségedre lehet a megfelelő szakember kiválasztásában. 3. A tutit senkitől nem fogod megkapni, még a Jobbiktól sem, de ez ne keserítsen el, ilyen a világ, boldogságok és csalódások sorozata
fabricius123
A Jobbik EP képviselői a fizetésüket miért nem ajánlják fel az általuk képviselt, szegény vidéki és "meglopott emberek"-nek? Azt hiszem nemes gesztus lenne a részükről, hiszen mindnyájan főállással és jövedelemmel rendelkeznek. A képviselet ellátásával járó költségeiket meg egyébként is fizeti az EP. Mutassák meg, hogy tényleg segíteni akarnak és nem csak az a pár-száz millió kell nekik, amit EU-szkeptikusként éppen az EU-tól kapnak.
Geroner
fabricius123:
akkor meg miért fogalmazol Morvairól úgy, mint akinek van tapasztalat életutakból. áá mindegy.
A tuti úgyis az mszp sek életútja. Nem akarok visszadobni semmit. DE nem tudom tisztában, vagy e hogy mit jelent az hogy "náci"?
Azért mert Morvai jobboldalibb amit nem szoktak meg Magyarországon még nem biztos hogy Náci...
S kérdem én miért nem ajánlotta fel egyik mszp fideszed képviselő sem a bérét eddig soha..( kivéve bajnai) Te tudod milyen szegény ez a párt? Te tudod hogy akik létrehozták nem dúskálnak a jóban. S nem azért hozták létre, mert dúskálni akarnak. (bár ez majd a jövő dönti el) S tudod mit nem fogom tőlük sajnálni ha majd dúskálan a jóban ha tesznek is az országért s nem tesznek rá.
Ne haragudj de szavaidból azt értettem ki s javits ki ha tévedek hogy a mostani korrupt szar mellett kampányolsz.
Geroner
Én a változás mellet kampányolok bevallom őszintén kampányolok itt s mindenhol ahol emberi közöség van. Nem akarom ezta a mostani politikai elitet s magamnak se ásnak s legfőképp azt nem szeretném ha gyerekeink ezt látnák hogy én nem tettem semmit amikor lehetett volna.
Lajos10
Akkor Ferenc testvér mégis csak meg villágosodástt hozott néki köszönheti a hazafiasságát ,?De kinek a Ballót csak nem a Viktornak . Hát mik vannak ki érti ezt.
marlin
Végeredményben csak sajnálni tudom ezt a nőt!
Én például a szülői házból hozott emlékeim és élményeim, az iskoláimban történt hazaszeretetre nevelésem, barátaimmal való kapcsolataim során szerzetttapasztalatok, következtében lettem hazaszerető!
Szóval, akinek a hazafisága megszerzéséhez még a Gyurcsány is kellett az igazán sajnálatraméltó!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.