Bár Szögi Lajost ez az ítélet sem hozhatja vissza, bennem legalább újra él a remény: ebben az országban legalább néha a rossz elnyeri büntetését. Nem, nem a méltót. Ha rajtam múlna, akkor életük végéig dolgoztatnám őket valami szigeten, kiszámolt napi fejadaggal, kevés vízzel, egymástól elzárva. De ez ma Magyarország, ez Európa, itt fontosak az emberi jogok. Biológiai értelemben pedig ők is emberek.

Forrás: durva.blog.hu
Feltöltő: AdamT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
basatu
@zsbela: Usa börtön viszonyokat kell teremteni.Ott acél bilincs és 20 kilós golyó van a rabok lábán és arra törekednek hogy robotként viselkedjenek a rabok.Ha bármilyen hibát vétenek megtorolják.
AdamT
@zsbela: pont ezért írtam, hogy csak "elképzelhető"...
g1983
3 fajta ember van. A pesszimista héberül tanul az optimista angolul, a józan meg lőni.
szingh
Lófasz ez, nem ítélet! El kell pusztulniuk!
Geroner
Remélem nem hergeljük itt a népeket a kissebbség ellen s tényleg gyomlálás céljából irtad amit irtál a vezércikkben?
Nincs eredendően rossz vagy gonosz emberi közösség. Az, hogy magyarországon primitív módon oldják meg a nézeteltéréseket az szomorú.
Sajnálom a lelkészt én is református vagyok. De meg kéne kérdezni komolyan magunktól amit jézus kérdezett meg tőlünk.
Az vesse az első követ ki maga nem vétkezett!!!?
A gonosz embereket mert azok meg kell büntetni, de nem mindenkit akit Szabónak vagy Horváthnak vagy Kolompárnak hívnak én csak ennyit kérek emberek.
rodeotigris
Egyet értek a cikkel.Én is az átnevelésben hiszek és nem a sitten való láblógatásnak kondi termezésnek és tévézgetésnek.
Az ítélet pedig lehetne szigorúbb vagy radikálisabb,és teljesen mindegy,hogy az elkövető milyen rasszhoz tartozik (ez cseppet sem érdekel) ha valaki ilyen gaztettet tud elkövetni súlyos bűntetést érdemel.Ilyen brutális esetben akár halál büntetést is!Szemet szemért!Senkinek nincs joga elvenni más ember életét,ha igen az ő élete felett is dönthessenek.

@Geroner: csak annyit:"Az vesse az első követ ki maga nem vétkezett!" Valóban így van de én soha senkit nem tudnék fizikailag bántalmazni,főleg úgy hogy az illető belehaljon ebbe.Nem tartom emberi lénynek aki ilyesmit elkövet.Nem tudok szemet húnyni még akkor sem ha a megbocsátás erény és istentől való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.