Azért mert fogalmuk sincs, hogy hol van Magyarország.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
g1983
Minek jöjjenek a külföldiek Magyarországra amig a politikusok a cigánybűnözés letagadásán kivül csak a holokamu dumát tudnak előhozni. Ahelyett, hogy elsősorban a közbiztonságot hozznák helyre, és a turizmust fejlesztenék. Na meg persze figyelni a vendéglátó helységet büntetni ahol átverik az embereket.
Diamont Frost
Tehát,mindjárt itt van adsl70 ur ,aki régi sérelmét egy vadidegen csórikámon törleszti le.... ha németet lát, csak ugy bunkosan köp egy nagyot!.....Hát uram gratulálok!
Ez az igazi barátságos magyar vendégszeretet! Nem elég az hogy a magyar még magyarul se beszél, hátmég :hogí ő sajnos nem értinetán idegen nyelven------ tőlünk aztán senki sem tud meg semmi információt. A kedvesebbje, legalább mosolyogva mondja,hogy ő sajnos nem érti.....
Levergődik turistánk a Balatonig, ahol 3 nap alatt szétmarják a szúnyogok.a szórakozóhelyen 5-szörös árat számolnak,,ha tájékozatlan és jegy nélkül utazik, jól megbüntetik /ugyis tele van pénzzel/
A parkolóban hagyott kocsiját netán feltörik egy-egy értékesnek vélt apróságért..... és ha az uton elbábészkodik,vajon merre is kéne mennie.... kedves autós hon fitársaink kemény őkölrázással noszogatják,--- na huzzál már innen haza, te pancser!
És a pancser hazamegy a kellemes bnenyomásaival, elmeséli fünek.fának... itt hogyanis bánnak az idegennel.... aztán ugy dönt hát itt KÉTSZER járt,----ELŐSZÖR és UTOLJÁRA!
Ne csodálkozzunk,emberek, igy nem lehet vendégeket fogadni..
kamazuka
Nem értem!Mindíg azt harsogták,hogy a Balaton vízminősége a megnövekedett túrista forgalom miatt romlik.
A tenger parton,vagy a dollliparton,:) nincs galád lehúzás,nincs légy ,szúnyog,meg ci....y.Ha valamit elkövetsz ott rögtön megjelenik még a semmiből is a rendőr,vagy ha kell segít.
A rendőr az M7 en megállít egy gyorshajtót.
-Jónapot kívánok,személyit jogsit forgalmit kérek.
Mire az autós.
-Cakkumpakk?
-Jaaaaaa!külföldi?
Akkó mennyen csak.
Evikati
Általánosítani soha nem szabad! Én nem azért jártam ötször Rómában, mert az olasz emberekre voltam kíváncsi. Szeretem a kultúrájukat, a történelmi múltjukat az építészeti emlékeket.Egy hét kevés arra, hogy az ember megismerje egy nép szokásait, mindennapjait. Bár az utolsó alkalommal megloptak bennünket, nem az olasz emberekben csalódtam. Csak abban az egy csirkefogóban. Remélem, még vissza fogok térni.
Talán a turisták sem a magyar emberekre kíváncsiak, amikor befizetnek egy magyarországi körutazásra. Rengeteg, gyönyörű látnivaló van az országban és ezek látványa, emléke később feledteti az emberek viselkedését. (Ha van mit feledni)
gergelypapa
annyit azért hadd mondja, hogy saját tapasztalat szerint, legjobban európában a franciák utálják a magyarokat, akint kéregető cigányainkon keresztül. defrancia túristát, nem is igen látsz az országban.
nanena
@gergelypapa: A Belvárosban hétvégén sok idegen nyelven beszélő túristát lehet látni, hallani. Az én tapasztalatom szerint kb. ötödrészük beszél franciául. Most sokan vannak németek, olaszok, de sok amerikai is sétál. Vagyis nem igaz, hogy nincsenek franciák. Én dolgoztam is náluk, semmi ellenérzést nem tapasztaltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.