Ezúton jelezném Baló Györgynek, hogy figyeljen a babájára, mert állandóan engem gusztál.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
basatu
@marlin: Látom hogy nem tudod lenyelni a békát.
g1983
Na pont ti mutatkoztok be kedves MSZP-SZDSZ vagy MDF vagy FIDESZ-KDNP-s szavazók. Nem tudom miért tartotok Morvaitól. A Jobbikon kivűl mindegyik párt bizonyított, hogy mire képes, miattuk van a válság. A közbiztonság teljes tönkretétele is nekik köszönhető. Nem tudom miért féltek a Jobbiktól. Csak azért mert Orbán vagy másik rajongói tábor tagjai vagytok. De ti tudjátok. Majd meglátjuk mi lesz az EP-s választások után. De mivel a jelenlegi EP-s képviselők sem csináltak semmit azon kívül, hogy hitelt kértek azt országnak. Na jó azért csináltak még egykét dolgot. Többek közt árverésre ajánlják a magyar földet és vele együtt a a magyar embereket. De ti tudjátok. Játszatok csak. Biztos jó nektek, hogy EP-s képviselőitek megtömik a zsebüket, azt nagy ívben tesznek az ország sorsára, akárcsak hazai szinten a Parlamentben. Támogassátok csak a külföldi érdekű pártjaitokat és meglátjátok mi lesz az eredménye. Amúgy jobb, ha Morvai beszél a magyarság nevében mint a többi 4 párt vezetője. Olyanok akik nem tudják mi az az Árpádsávos zászló, és ég lehetne sorolni. Pont Orbán akinek Trianon csak a szélsőjobbosok emlékünnepe? A többiről nem is beszélve.
ember
@marlin: ezzel a megközelítéssel kíváncsi vagyok, kire szavazol, vagy elmész-e egyáltalán. Bárki kerül be, kapja a lovettát. Most irígységből senkire se szavazzunk?
basatu
@sisak: Naiv kérdés,az SZDSZ-re fog szavazni mint mindig.
ember
@basatu: Én meg azokra vagyok irigy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.