Majdnem Morvai Krisztina lett az MSZP esélyegyenlőségi minisztere 2004-ben, az akkor Brüsszelbe távozó Lévai Katalin helyett a Heti Válasz Online szerint.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin
Ezt én nem így tudom.
Tudomásom szerint IM államtitkári pozícióra hajtott, és miután az MSZP meg őt hajtotta el megtért és lett radikális jobboldali.
Miután nem ő az egyetlen akinek ilyen-olyan-amolyan okból változott a "meggyőződése", politikai tudata nem kellene ezeket a dolgokat szóvá tenni!!
grti7336
Ma pedig a JOBBIK esély egyenlőségéért küzd.
Valamiért mindíg küzdeni kell.
"Az élet célja a küzdés maga."
(Ember, vagy asszony tragédiája.)
Nemezis
Na és akkor mi van? A rendszerváltástól 2002-ig MSZP szavazó voltam. 2006-ban nemvolt kire szavazni. Most a Jobbikra fogok szavazni.
marlin
@Nemezis: Én is A Jobbikra szavaznák, ha tudnám, hogy kettőnkön kívül majd mindenki másokra szavaz! :)
ugyeugye
Amúgy nem vok egy kiköpött Kriszti drukker, de engem az zavar ebben a hírben, hogy miért az Eu-szavazás hetében került elő???
xu
Én mindig azt hittem, hogy ha valaki mondjuk egy szélsőbalból átmegy egy szélsőjobba, akkor vele van a gond. Ma már rájöttem, hogy a pártok eszméi nem megkövesedett dolgok. Állandóan változtatják az "értékeiket". Ezért számomra teljesen elfogadható, ha cserélgetik az emberek a pártkönyveiket.
antjud
Még jó hogy vasárnap végre választás,mert lassan az is kiderült volna hogy Morvai leszbikus,veri a gyerekeit,drogozik,és büntetett előitéletű...Milyen érdekes a többi párt jelöltjével nem foglalkoznak annyit a lapok..
ArogansAntika
@antjud: ezt nem lett volna szabad kikotyognod!!! :P
g1983
Morvaira iríykedik a 4 parlamenti párt mert nem liberális. És nem külföldi érdekű. Össze vissza hazudnak azt tartják a híreket magukról, hisz akiket ki kellene tisztítani az országból azok ők.
ugyeugye
most jut eszembe, majdnem meghaltam reggel. mikor kiléptem az utcára megbotlottam egy kőben és majdnem elestem és majdnem kitörtem a nyakamat...
tsabeeka
azért ez a majdnem eléggé csak majdnem
furfang
a helyzetb az, hogy akiben szociális érzés, demokrácia iránti elkötelezettség, szolidaritás, nemzeti érzés van, maradt, az mind elpártol az mszptől és a liberálisoktól, úgyhogy nincs ezen mit csodálkozni, úgy ahogy xu mondta, számomra is természetes, hogy az emberek cserélgetik a pártszimpátiájukat. Azzal van a baj, aki csak a név alapján választ, és marad!
basatu
@marlin: Nem így volt,a Heti Válasz fórumába már egyszer meg írtam.Morvai nem hajtott semilyen posztra,mivelhogy az Izrael lobbi SZDSZ nem kedveli és keresztbe tesz neki.
basatu
@xu: De Morvai nem cserélgeti de a Szoclib ezt a látszatot akarja kelteni róla.
killer7112
Én 2006-ban majdnem az MSZP-re szavaztam,mert a kampányukkal úgy átba...sztak mint szart a palánkon,de végül nem adtam a voksom rájuk.Most pedig a Jobbikra szavazok.A majdnem=nem.
xu
@basatu: Kedves barátom! Én nem a Morvairól beszéltem! Csak általánosan elmélkedtem! Én különben sem dőlök be a szoclibások hazugságainak!
basatu
@xu: Egyetértek veled de nem is tételeztem fel rólad,bocsi hogy roszúl fogalmaztam.
sara
Nahát, össztűz Morvai Krisztinára .

Ezek félnek tőle ?
xu
@sara: Bátrak ezek! Még saját maguktól sem félnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.