"Ha kizárólag EU-s kérdésekkel foglalkoznánk, akkor a részvétel valószínűleg nem haladná meg a 25 százalékot, sőt 20 százalék alá csökkenne" - mondta az EurActiv.hu-nak adott interjújában Schmitt Pál, a Fidesz-KDNP EP-választási listájának vezetője. A képviselő az előtte fekvő 280 oldalas dokumentumból olvasta fel lapunknak a párt prioritásait.

Forrás: euractiv.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Ahogy a Shmitt plenár üléseken történő "jelenéseinek" száma is a béka feneke alatt van.
Szóval ha belpolitikáról beszél, akkor általában arra hivatkozik, hogy az EU-ban - szerinte, mert ők azt mondták - mi a kormány ázsiója. Ha EU-s ügyekről kérdezik, akkor - mivel azokról sem sokat tud - a belpolitika "érdekességeire" hivatkozik.
Tehát a választás lényege az, hogy Shmitt megkapja a havi apanázsát minden olyan szervezettől amelyikbe beválasztatta magát! Így volt ez már a Kádár érában is!
És az ilyenek miatt nincs az EU-ban magyar érdekérvényesítési képesség!!
g1983
Miért nem lehet az EU feloszlatásáról szavzni? A magyar embernek csak hátránya oplt belőle. Ha leszámítjuk azokat akik a Széchenyi tervet felvették, és az MSZP-re szavaztak. DE nem különb egyik mostani parlamenti párt sem. Na tehát akiknek bejött az EU. Azok a kisvállalkozók akik pénzt tudtak kiszedni belőle, a cigányok akik jobban mernek bűnözni elötte, meg a politikusok, mert így nyilvánosan nyalhatnak külföldi segget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.