Az FN kalkulátorával kiszámolhatja, mennyi személyi jövedelemadót kell fizetnie jövőre. Leellenőrizheti, igazat mondtak-e a politikusok, s valóban 15 ezer forinttal több nettó bér jár-e majd az átlag körül keresőknek, s megtudhatja, az ön fizetése esetében milyen változással kell számolnia – ez a szám lehet 15 ezer forintnál több, de kevesebb is.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
420 forinttal kapok havonta kevesebbet! 1,5 millás bruttó jövedelmemből! Ezt már megint maguknak csinálták!
Geroner
s kérdem én?
Miért csak most a választások előtt nő a bérem? Ki fogja ennek alevét meginni? Miből fedezi ezt a kurmány? Mikor fogja megszüntetni ezt (a választások után)? Mennyire stabil ez a döntés? Ha olyan mint a többi engem nem érdekel felválltom apróra s megdobálom vele Bajnai Gyurcsány s az összes hauzg lopós politikus villáját.
Geroner
jaj Kókát kifelejtettem... Nehogy elfelejtsük őt emberek.
atia
493 forinttal kapok többet.... De jól jártam.... csak a gázszámlám áfája ennél többel fog emelkedni és akkor még semmi egyebet nem vásároltam, amin szintén 25 %-os lesz az áfa. Hogy ezen kívül más új intézkedést már bele se számítsak.
Lajos10
A környezetembe - 500+500FTvan a küllömbség és minden felé ezt hallom akkor hol vannak akik 15eft al többet kapnak ?
Bibircsoka
Na, nem azér' de eleve szar ez a kalkulátor, mert a nettó jövedelmként 10 000 Ft-tal többet számol.Innentől kezdve hülyeség az egész.
De az is lehet, hogy kirúgom a könyvelőmet...:)))) Biztos ő számol rosszul!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.