A Környezetvédelmi Világnapot nem érinti a kampánycsend. Magyarországon környezetvédelemmel ugyanis nem lehet EP-választásokat nyerni, és ezt a pártok is pontosan tudják.

Forrás: vizpiac.hu
Feltöltő: novanda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@novanda: @bagossy: Köszi! Vidám vasárnapot és tiszta környezetet kívánok nektek!
Evikati
@ugyeugye: bizonyos területeken már tíz év sincs. A talajba beszivárgott mérgező anyagokat évtizedek múlva is érzékelik majd az emberek:-(
ugyeugye
@Evikati: arra van ~ 10 évünk, hogy a végső pusztulástól megmentsük a Földet. amit művelünk itt. Az élet még megy egy darabig tovább, csak egyre "kellemetlenebb" lesz.
aztán lehet, hogy csak az ember pusztul el. ha így lesz, megérdemeljük.
Figyelmeztetések vannak, finomabb és keményebb formában : Az utolsó Mimic, The day the Earth stood still (Amikor megállt a Föld), és ez az Otthonunk, ami nincs becsomagolva semmi hollywoodi mázba. Szóval az óra ketyeg. Csak nem akarják/juk meghallani...
Evikati
@ugyeugye: igen, ez így van, ahogy írod. Az emberi butaság, közömbösség, igénytelenség és az önzőség.....mind meghatározó tényező a Föld rombolásában.
Egyszerűen nem érdekel sokakat, hogy milyen a környezetük. Szennyezik a folyókat, erdőket és ezzel együtt önmagukat is beteggé teszik. Láttam olyan portákat, melyek rendezettek, tiszták voltak és a kerítésen kívül, szeméthegyek tornyosultak.
Az ilyen szemléletre mondom, hogy önző. Ami a kerítésén kívül van, azt nem érzi sajátjának, ezért rombolja, piszkítja:-((
ugyeugye
@Evikati: láttad ezt az Otthonunk c. filmet?
Ajánlom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.