A még fel sem állt Bajnai-kormány megbuktatása és az előrehozott választások kikényszerítése lett volna az utolsó esélye az SZDSZ-nek arra, hogy megmutassa: képes önállóan politizálni - mondta a Hírszerzőnek Léderer András, aki három másik ügyvivővel együtt távozott posztjáról. Böhm András, a választási bukás okait boncoló jelentés készítője arról beszélt a Hírszerzőnek: a párt hat-nyolc vezetője vagy leül "egymás szemébe nézni", vagy "az egyéni karrier-utak" nyílnak meg mindenki előtt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@grti7336: Bajnai szerepe látom számodra nem érthető! Bokros szerepét sem fogod! Gyurcsány, Lendvai hazugságai sem érnek el Hozzád! Thürmert sem érted! Fodor, Kóka, Gusztos, Szent-Iványi, Szili, Lamperth törekvéseit sem érted! Nem látod át Kolompár csínyjeit sem! Én drukkolok az SZDSZ-nek! Meleg büszkeséggel fogok fejet hajtani a nép akarat előtt!
grti7336
@xu. De miért kellene nekem mindenhez érteni.
Én csaki azt fogalmaztam meg, ahogyan szerintem álltak és állnak a dolgok az SZDSZ-nél. De tudod mit. Tőlem az aranyosak akár még választást is nyerhetnek. Azzal sem foglalkoznék. Egyébként pedig az elmúlt időkön nem is
célszerű sokat rágódni.
xu
@basatu: Engem! Mert struktúrát kell váltanom! Vazelinről át kellene térnem valami másnak a gyártására! Van ötleted?

@alband: De az engem nem boldogít!
basatu
@xu: Ötletem van,de az nem szalonképes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.