Támogatta Magyar Bálint és Sándor Klára törvényjavaslatát az oktatási bizottság többsége - írja a Magyar Nemzet. Ha a Parlamentben is megszavazza azt az MSZP és az SZDSZ, akkor betilthatják a hétvégi házi feladatot, megszüntethetik a tehetséggondozó gimnáziumokat, és hetedik osztályig eltörölhetik a tantárgyakat. A szocialisták két hete még ellenezték a javaslatot, valaki azonban meggyőzte őket.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
Bocsi azt akartam írni, nem mindenben értek egyet, de van igazság abban amit írtál.
Helmeczi Krisztián
@fmikee: Tudtommal én nem vagyok sem aberált, sem lelkileg szegény pedig a Fazekasba és az ELTE Apáczaiba jártam. Ezek a versenyistállók. Azért mert Te nem jártál ilyenbe még nem kéne ledegradálni. Köszi.
almalibre
Előre jövő segg-hülye ifjúságáért és szavazópolgáraiért! Miért van az az érzésem, hogy van egy fiókban egy hosszútávú terv, aminek a célja, nem igazán tetszene nekünk?
marlin
@Helme: Ott jobban fűtöttek télen?
fmikee
@Helme: Tudtoddal. És migől gondolod, hogy én nem ilyenbe jártam?
fmikee
@japantenger: 1. Az iskolában hétköznap tanuljanak, hétvégén pihenjenek. Annak valóban nincs értelme, hogy játszani járnak az iskolába.

2. Szerintem nem attól tudja valaki használni a tehetségét, vagy elérni kitűzött céljait (ha egyáltalán van neki bármilyen célja), hogy kívülről fújja az összes gimnáziumi tankönyvet. Ez csak arra jó, hogy a középiskolák rangsorában (amit csak és kizárólag a felvételi eredmények alapján állítanak össze) előkelő helyet foglaljanak el a versenyistállók. Itt nem a zenét, vagy kultúrát előtérbe helyező iskolákról beszélek.

3. Nem látom a történészek (bőcsészek) seregeit a világ élén, amint éppen kivezetnének minket a válságból (ami persze csak a birka emberek mesterségesen szított fogyasztási mániájának a következménye). Persze lehetne a történelmet is értelmesen oktatni. A magolás helyett az események összefüggéseire rámutatni, elmondani, hogy mi miért történt. Vannak is ilyen történelemtanárok, csak ritkák. Mert ugye szerencsétlennek az a dolga, hogy a diákok sok pontot érjenek el a felvételni. Annak meg köze nincs az értelemhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.