Miközben az ellökött rendőr a földről próbált felállni, a gyanúsított, a rendőrt hátulról megközelítve a derékszíjon lévő fegyvertáskából kihúzta annak szolgálati maroklőfegyverét, majd a fegyverrel a kezében hátralépett, és 2-3 méterről a lőfegyvert a rendőrök felé tartotta. A megjelölt lőfegyver 7 db éles lőszert tartalmazott a társzerkezetben a cselekmény időpontjában.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: gabortoth1974
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Diamont Frost
Az egyszerü "mezei" kis rendőr NEM MER intézkedni, csak "szépen kér" a cigóktól.......
Ha lekeverne egy pofont, vagy elsütné a /levegőbe/ fegyverét,------ hat oldal igazolójelentést kellene irnia, hogy mi ragadtatta erre a "szörnyűségre".
---Ne csodálkozzunk hát,hogy az utolsó takonypóc is lefegyverezheti a "rend őrét".Ők már csak kizárólag a közúton érezhetik magukat "valakinek"!
-----Ideje lenne a cigányok alól kivenni a lovat!--- addig , amig nem késő!!
Calvin
Nem régen történt esetem:
A házunk előtti árokparton lévő 3db cseresznyefánkra is rávetette magát egy helybeli cigány család. Apuka, anyuka, és a 4 gyerek. Jöttek a semmiből és csak úgy elkezdték marék számra szüretelni a cseresznyénket. Észre vettem és az udvarról oda kiáltottam nekik,hogy én permeteztem a cseresznyét nem ti, és külömben is a mi cseresznyefánk, húzzatok el! Az apuka vissza kiáltott hogy bemegyek és szájba váglak! Én sem vagyok ijedős és rákontráztam neki hogy hívom a gárdista barátaimat ha tovább maradnak! Az ember felháborodva a már leszedett cseresznyénket beleöntötte az árokba azzal a szöveggel hogy, akkor edd meg! Ezután elvonultak. Mi van akkor ha egy öregemberek háza előtt csinálják ezt? Semmi! Nem mernének szólni. A szüleim becsületesen ledolgozták az életüket, és már nyugdíjasok. Én nem hagyom hogy meglopják őket a senkiháziak!
gondolkodo
@Renrol: Ez sajnos, így igaz!
Viszont: utolsó sorban írottadhoz: Nem csak a cigányok alól!
Meg kéne tanítani az állampolgárokkal, hogy amit szajkóznak: "Mindent szabad, ami nem tilos" elé kell tenni azt a félmondatot: "Akik a törvényeket betartják, azoknak..."
Ne feledjük el, a parlamenti képviselőnek kötelessége az üléseken jelen lenni és ott megbízói érdekét védeni!
A munkára képeseket munkára -ha kell- kényszeríteni, ezzel megszünne a "megélhetési" bűnözés!
A rendőr legyen a rendnek őre, ne operettszereplő! Ez, persze nem rajta múlik! Megkövetelni nem lehet Tőlük az erőteljes fellépést, hisze főnőkeik először Őket vizsgáltatják és marasztalják el. Az hiszem, ide illik a mondás: "Amilyen a vajda, olyan a banda!"
Az "átkosban" volt rendőri jelenlét, mert a "talpasok" többször is végigmentek az utcán. Ma? -napjában kétszer kinéznek a kocsiból. Ma szivesen modják, az rendőrállam volt. Én éltem már akkor is, de nem tudom. Mindenesetre akkor a segédrendőr csak rendőr mellett intézkedhetett. Most nézd meg, hivatalosan ki kérhati, hogy igazoljad Magad! Polgárőr, közterületes, BKV ellenőr stb. A rendőrnek legalább érettségi kell, de a többieknek? No és a jogi ismeretek?
Hát egyelőre ennyi!
dzsingistán
Igen sajnos a paraziták nagyon elszaporodtak hazánkba. Mondhat bárki bármit, nem muszáj egyetérteni velem, de a más által megtermelt javakon élősködőket irtani kel. legyen az levéltetű, cserebogár, bolha, tetű, politikus, cigány, magyar mindegy hogy ki. Én egy jobb oldali beállítottságú ember vagyok, de erős bal érzelmekkel. Szlogenem” élni és élni, hagyni”. Elértem az életben kemény fizikai munkával egy olyan színvonalat hogy nem luxus, de szerényen nélkülözés nélkül élek. Nem vágyok többre, pedig szakmámból kifolyólag harácsolhatnák. De minek? Inkább azt a felesleget, ami számomra már a felhalmozáshoz vezetne, környezetem be élő kollegákhoz irányítom, hogy nekik is legyen lehetőségük a jobb életkörülményekre. Ha valaki pénzt jön hozzám kérni, nem mondom, hogy nem jó keresztény lévén segítek, de dolgozón érte seperje fel az udvart. Ha felsepri akkor adok, ha nem akkor elzavarom. Mert az nem a munkájából akar meg élni, hanem rajtam élősködni.
Ezt a szemét parazita cigányokat tisztelet a kivételnek, mert köztük is van rendes beilleszkedő, csak azok is úgy utálják a nemzetüket mind mi, két lehetőség van a számunkra: VAGY ELTARTJUK ÖKET, VAGY KIÍRTJUK ÖKET!
MERT AKIK ENNYIRE TISTELLIK A TŐRVÉNY ŐRÉT, AZOKKAL AZ UTOBBIT KEL ALKALMAZNI, MERT EZEK SOHASEM FOGNAK BEILLESZKEDNI, CSAK ÉLŐSKÖDNI!

marlin
Nincs itt semmi probléma! A Pol-Pet rendszer ügyészei soronkívül megszüntettik a cigányok ellen az eljárást és vádat emelnek az intézkedő rendőrrel szemben! :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.