A válságkezelést folytatni és a válságkezelő kormányt támogatni kell, de ez önmagában kevés. Többet kell tenni az emberekért - állítja az MSZP budapesti elnöke. Burány Sándor szerint a főváros talán az egyetlen, ahol a Fidesznek nincs abszolút többsége, bár a szocialisták támogatottsága itt is jelentősen csökkent. A lapunknak adott interjúban fontosnak tartja, hogy a szocialisták valamennyi felelős vezetője nézzen szembe saját teljesítményével és a pártéval is, mert csak így lehet megváltoztatni a jelenlegi tendenciákat.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gyulabors
A Fidesz számára ebből jövőre nagyon nagy választási siker lehet. Valószínűleg sokáig fognak kormányozni. Nem várok tőlük semmi jót, de nem várok különösebben semmit. Az Orbán-fóbiások mindenféle rémséget vizionálnak, de elfelejtik annak a korszaknak a tanulságait, amikor ő kormányozta Magyarországot. Mit csinált Orbán Viktor? Semmit. Nem változtatta meg Magyarországot. Evvel a jobboldali stílussal sikerült az akkor még létező bal liberális értelmiséget idegesítenie, de komoly strukturális változások nem voltak, most se lesznek. Egyszerűen ezért, mert nincsenek ötleteik. Elolvastam a programjukat, ezek alapvetően mikro-változtatások, csak finomítanának a rendszeren. Semmi változtatás nem várható. Folytatják az agyalágyult neo-konzervatív gazdaságpolitikát, némileg józanabbul, mint a teljesen megkattant MSZP-SZDSZ, amely véleményem szerint semmiből nem ért semmit, semmiből nem tanul, most meg úgy tesz, mintha a választók többsége nem fejezte volna ki irántuk az undorát - vagy a közönyét.
Ha minden így megy tovább, a szélsőjobboldal további térnyerése várható. Én nem tar-tom baloldalnak sem a jelenlegi MSZP. –t sem pedig az SZDSZ. –t! Az, hogy valamely párt parlamenti frakciójában, többségben vannak a volt kommunista pártfunkcionáriusok, nem a baloldaliság mértékegysége. De ez a helyzet, 2009-ben még mindig. Az MSZP-t ugyanaz érte utol, mint a német szociáldemokrata pártot.
• Nincs funkciója az alapvetően alkalmazotti bázison felépülő liberális balközép pártnak.
• Egyfajta tradíciót megtestesíthetnek, esetleg megmaradhatnak kisebbségként. De nagyon sokáig nem fognak hatalomra kerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.