A civilek arra készülnek, hogy a szocialisták által elbukott EP-választások következtében előálló helyzetben tovább fokozzák a nyomást a Gyurcsány–Bajnai-kormányon annak érdekében, hogy távozzanak a hatalomból. A Civil Összefogás Fórum vasárnap a Hősök terén és a Kossuth térnél tartja meg kormányellenes vonulásos tüntetését.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antjud
Ismét sok hűhó,ismét semmiért...A következő demonstráció alkalmával az Fricz-Orbán duó 24 pontban fogja felszólítani a kormányt a lemondásra...............És ismét csak vörös hajnal virrad....
eva1215
Lehet ámitani a hiveket aki beveszi a maszlagolást az majd újra döngetheti a mellkasát .
Orbán meg röhög a markába mire képes ez a bolond nép .
Garnela
@antjud: hetekig tartó tüntetés sem mondatná le őket amíg van az IMF hitelből!! De hát ha ki sem próbáljuk...

@eva1215: te biztos közel vagy a tűzhöz és csurran cseppen neked is az ellopott milliárdokból...más okát nem látok hogy ilyen vakon védd ezt tolvaj korrupt köztörvényes bandát..
marlin
"fokozzák a nyomást a Gyurcsány–Bajnai-kormányon "
Hol van ez az inkriminált kormány!!!
Nem ezt nevezik mániás depressziónak? Honnan jönnek ezek a civilek? Tudomásom szerint bezárták az OPNI-t!
Garnela
@marlin: sajnos bezárták...ott lenne a helye az egész szoclib bagázsnak..de ha érdekel honnan jönnek megmondom, mert eddig mindkét általuk szervezett tüntetésen ott voltam, vidékről kedves Marlin..vidékről..több száz busz parkolt a felvonulás téren.. és még több autó, kisbusz..jöttek az ország minden tájáról, Soprontól-Röszkéig.níregyházától, a vasiakig..voltak munkások, rendőrök, egészségügyisek, pedagógusok..parasztok( és ezt a szót nem pejoratív értelemben írom le)az elsőn úgy 200-250E ember volt..és felemelő volt, méltósáfgteljes volt..igaz ha abból indulok ki hogy a pesti népségnek a vidéki szó egyenlő a csürhével...akor nem csodálkozom a megjegyzéseden..
eva1215
Garnella kedves
1,Soha nem voltam 1 párt tagja sem
2, Nagyszüli az 50es években börtönben voltakmert kuláknak titulálták őke (tMiskolci fazekas u -Balatonfenyves.)
3, Apukám szarvakővön a kőbánnyába fogai kirogdosva jött haza alig ismertem rá.
4, Engem mint kulák csemetét egyetemre nem engedtek hiába voltam kitünő tanuló-igy lettem ápolónő.
5,35 évet dolgoztam végok megfigyeltek és jártam az OP k ra 3havonként mikor gondolom ugy hogy aláiron hogy nekik dolgozonsoha nem tettem 35évesen lett lakásom .mert nem volt gyerekem akkor még külfölre nem engedtek .mivel volt diszidens a családomban..Ennyit kaptam és sajna nem melegedtem a tűz közelében.De ez akkor volt a világ és benne mindenki sokat változott.Akik ma szocik egyik sem vett részt az akkori korszakban nincs miért haragudnom rájuk .Az olyan világvolt.De a fideszben is vannak jócskán a multrendszerből Martonyi,Boros,és a Nemzetibank volt elnőke De ők jó komcsik voltakSőt Pozsgai is .A másik oldalon meg a roszaksajna a világ nem fehér és fekete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.