A párt álláspontja szerint az ügyészség téves úton jár, "amikor a lehallgatási botrány áldozataiból gyanúsítottakat akar faragni".

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
furfang
Látva Dávidék " prosti" politikáját, én hajlamos vagyok azt gondolni, hogy bizony az erős ragaszkodás a képviselőséghez elnyomta a jogász Dávid Ibolya józanságát, amikor elővirította a zsaroló CD-t. Mindentől függetlenül pedig azt végképp elképesztőnek tartom, hogy illetéktelen emberek az OTP számítógépes anyagában kotorászhattak, és azt tudtak meg amit akartak a lefoglalás után. Ráadásul tönkretettek egy céget. A leghelyesebb, ha nagyon gyorsan kivizsgálja az ügyészség az egészet úgy ahogy van! Aztán lehet magyarázkodni.
g1983
De csak az egyik. Ott sorakozhatnak mellette Orbánék, Bajnaiék is, meg persze az SZDSZ-esek is. Ezeknek is kártérítést kellene fizetniük amit az országgal és az országban élőkkel tesznek. Egyből nem lenne válság. Szépen visszafizetnék amit elloptak. Akkor még lehet hogy az euró is leesne 150Ft alá. Arról nem is beszélve, hogy munkahelye jönnének létre, kilehetne zavarni a TESCO-t Auchan-t és a többieket. Mert ufgyebár ami adózási kedvezményeket megkaptak azt mind a magyar gazdáktól és kisvállalkozóktól vették el.
Garnela
@g1983: Komolyan miattad fogom megutálni a Jobbikot, pedig eddig szurkoltam nekik! De ha a jobbikos hívők egy kalap alá veszik a A Fideszt az Mszp-vel, akkor nekem a Jobbikot kell egy kalap alá vennem az Mszp-vel!
furfang
@Garnela: csatlakozom az előttem szólóhoz.
g1983
@Garnela: Pedig egy kalap alá tartozik a Fidesz az Mszp-vel. Nehogy azt hidd, hogy 1998 és 2002 közt egyedül a Fidesznek volt köszönhető az hogy a gazdaság toppon volt. Ott volt a MIÉP és A Kisgazdák, meg az akkori még jobboldali MDF is. A FIDESZ összejátszik az MSZP-vel ha tetszik ha nem. Orbán ment ki először Izraelbe, hogy lefixálja a Magyar Föld eladását. Bajnai csak azért ment ki, hogy megmondja még nem aktuális.
Garnela
@g1983: És mindkettőnél ott voltál mint tolmács hogy ennyire tudod? Érdekes lenne...Most kezedem elhinni hogy tényleg az Mszp pénzeli, futatja a Jobbikot...így talán el tudják érni hogy a Fidesznek ne legyen kétharmada..Tuti..mostmár tuti, hogy a Jobbik egy Maszopos felmentőcsapat..fiókpárt.. A sok balga ember meg ugrik..nagyon megvezetett benneteket az MSZP!!
marlin
Én még emlékszem, arra amikor az Orbán kormány minisztere "elmesélte" az Országgyűlésnek, hogy Magyarországon nincs igazságszolgáltatás, helyette jogszolgáltatás van.
Emlékszem, arra is, amikor a kalapos hölgy nem akart összefeküdni a Fidesszel és ezért, és ekkor szisztemetikusan elkezdték szétmorzsolni,felőrölni az MDF-et!
Amiről most megy, az a Pol-Pet rendszer ügyészei szerinti "végjáték". értsd.: "az eljáró hatóság a bizonyítékokat szabadon értékelheti"
Tehát mindent összevetve a "demokrácia legsötétebb ügye, meg a Fidesz pofátlansága egyenes arányban van!!
OKOS
Az előttem író hölgy azt állítja,hogy a mostanáig kormányzó, és a hatalmával visszaélő Fidesz a titkosszolgálat sagítségével próbálja lejáratni Ibikét.
Az MDF szétmorzsolásához nem kellet külső sedítség megtette azt Ibike, és Karcsika.
Az a gondom az előttem felszólaló hölgyről nem tudom eldönteni, hogy szélsőjobbos, vagy balos bár a kettő nézete ugyan az.
furfang
@Garnela: szerintem ezek akik ennyire fröcsögnek a Fideszre, azok az egykori mszp szavazók. Beléjük sikerült ennyire elültetni az Orbán gyűlöletet, hogy csalódva az mszp-ben boldogan átmentek a Jobbikhoz, mert azok bírálták Orbánt. Igaz, hogy főképp a mérsékeltebb politikájuk miatt, de erre rá lehetett tenni pár lapáttal. Így már legalább négyen mennek egy ellen. Így szép a győzelem!
g1983
@Garnela: Bocsi de sose voltam se MSZP-s se FIDESZ-es szerencsére. Nem tudom, hogy hogyan feltételezted. De ne menj lottózni. Amit a FIDESZ tett 2002ben a jobboldallal az nagy semétség volt. És Kövérje Lacibácsi is amikor vesztettek a szavazáson, kijelentette azt, hogy nem baj hogy vesztettek, és az MSZP nyert, hanem a lényeg, hogy se a Kisgazdák, se a MIÉP-esek nem kerültek be. Hidd el csak a FIDEZZ és MSZP rajongók nem veszik észre, hogy ezek mennyire összejátszanak. Az, amikor volt megemlékezés a Trianonról, Orbán Viki volt az első aki lelépett és azt nyilatkozta, hogy szélsőséges emlékezés. Amúgy is Orbán Vikiéknek köszönhető, hogy eladható áru lett a Magyar Föld. A legnagyobb hazaárulás ami egy normális országban minimum életfogytiglani, de a nyilvános kivégzés sem lenne ezeknek rossz. Ezzel a lépésükkel is az MSZP-t támogatták, hisz ha eladható a Magyar Föld akkor az MSZP-sek ha hatalomra kerülnek eladhatnak korházakat és egyéb munkahelyeket, többek közt gyárakat.
g1983
@furfang: Kedves Furfang! Nem nehéz a dolgoknak utánanézni. Legyél kedves megnézni, azt hogy hányan lettek öngyilkosok a magyar gazdák közül azután, hogy Orbánék átadták a hatalmat az MSZP-nek. Tudták a Fideszes politikusok, hogy csaltak az MSZP-sek is, de ők is sárosak voltak benne, hogy a MiÉP és a Kisgazdák nem kerültek be. Úgyhogy az, hogy kik gyűlölik a Fideszt, MSZP-t,SZDSZ-t és a jelenlegi MDF-t, a régi magyar "széttépett" jobboldali pártok támogatói közt kéne keresnetek. Azt hiszitek, hogy nem tudjuk, hogy az MSZP az MSZMP utódpártja. Bár politikailag nem látszik, mert kommunistákból kapitalisták lettek. De a vörös szeg(kalapács)fű(sarló) jelkép kódolva de benne van a szimbólumukban. Csak orosz seg helyett izraeli segget nyalnak. A Fidesz meg mindig azt csinálta, csak a MIÉP és Kisgazdák miatt nem tudta nyilvánosan. Ezért is kellett Orbánnak 2001be Izraelbe utaznia. Mert csak így tudott megállapodni velük, hogy a Magyar Föld nekik eladható legyen.
luciferi
@g1983: Milyen gyárakat?????????????
Már egy sincs állami tulajdonban!!
g1983
Meg amúgy is, szegéy Pongrátz Gergely (ai nem tudná) a Corvin köz főparancsnoka, lejáratások sorozatába esett a rendszerváltáskor. Amikor nem jött haza a kommunista Nagy Imre és társai újratemetésére. A Fidesz sem adott semmi támogatást, hogy az 1956os emlékmúzeumot létre tudja hozni. Amit kért de utólag nem is baj. Hisz hazaárulók kezéből nem kapott pénzt (se a baloldali pártoktól se a Fidesztől) így nem is mocskolódik be az a Múzeum. És nem adhatja el se a szemét MSZP se a szemét FIDESZ.
g1983
@kevijeni: De módszerváltáskor még volt
Garnela
@g1983: Még egyszer kérlek: Fejezd be ezt a stílust, ha ne, akarod velem megutáltatni a Jobbikot...mondom, eddig kedveltem, és szurkoltam nekik...de a hozzád hasonlóak elérik, hogy ne így legyen...
furfang
@Garnela: Sajnos az ember bár mennyire akar reális és józan maradni nem mindig sikerül, és nem lehet mindig elvonatkoztatnia pártok esetében a szimpatizánsaitól, a közönségétől, sőt. Engem az mszp lufis, fogatlan félmax öregasszonyai akik az Andrássy úton ordibáltak és tapsoltak, hogy megcsináljuk, a 13. havi nyugdíjukal, és az elvett 19000.- Ft-jukkal taszítanak. Ide beletartoznak a kipomádézott, smukkokkal felszerelt Tisztelet társasága béli öregasszonyok is.
Az szdsz okoskodó, amúgy mindenen fanyalgó, magukat extra okosnak feltüntető, másokat fikázó "értelmiségijei", akik utálják a magyarokat végtelenül ellenszenvesek.
Az mdf-et nem jegyzem vezetőik, és megalkuvó tagságuk miatt.
A Jobbikot reményt keltőnek láttam, még most is szimpatizálok a vezetőikkel, de a közönségük nekem túl vaskos, apolitikus, olyanok sokszor, mint elefánt a porcelán boltban.Nagyon hasonlítanak az mszp-sekhez, és ha a Vonáék nem hangolják őket kultúráltabbra, és az ellenségeskedésüket nem nyesegetik le kicsit, akkor el is veszejtik a pártot, mert sokan elfordulnak tőlük az értelmesebbje közül.
Úgyhogy maradok a Fidesznél, a legtöbb szempont mellettük szól, nem zsigerből, hanem ésszel politizálnak.Tisztesség dolgában sem állnak rosszul a kormányzó pártokhoz képest.
Lajos10
A vizsgálat eredménye attól függ hogy enyém ,tiéd ,övé,az ügyészség és a bíróság.
furfang
@g1983: A válaszom ugyanaz, mint amit Garnélának írtam, az elsődleges szempont az, hogy ezt a kompániát eltávolítani nagyon messze a hatalomtól. Ezt úgy nem lehet, hogy nekiláttok a legnagyobb ellenzéki párt szétverési kísérletének. Nem fog menni, viszont nagy szolgálatot tesztek a ballibsiknek! Nagyon nagyot!
Garnela
@furfang: Ont ezért kezd megfordulni a fejemben, hogy a Jobbik az Mszp szüleménye, mert ádázabbul fordulnak szimpatizánsaqi a Fidesz ellen, mint az Mszp-szdsz ellen..ugyan azt csinálják, mint annak idején az ibike..igaz itt nem fejétől bűzlik a hal..Vona nekem egy okos kiegyensúlyozott ember benyomását kelti..és nem hallom tőle azt a köpködést a Fideszre, mint szavazóitól.
MaxGraf
@Garnela: Igazat adok g1983-nak. A mostani parlamenti pártokat nem elég csak utálni.Ezeket a mocsok hazaárulókat gyülölni kell mert eladták a magyar nép,nemzet hazáját Magyarországot.Ezek a pénzimádó embernek kinézö szörnyeket csak utálva gyülölni lehet! Ès kizavarni öket a hatalomból az országból. Aki meg akar cáfolni az mondjon egy pozitivumot amit ezek a rablók tettek az utolsó 6 évben a magyar nép érdekében! Csak egyet!
Garnela
@MaxGraf: Kedves Maxgraf: A ma kormányzó "elitre" nem tudok olyat mondani!
MaxGraf
@Garnela: Milyet nem tudsz mondani? Kérlek,hogy világosits fel! A parlamenti pártokról irtam.Ebbe mind beletartozik kinek bünözö képviselöjei ott ülnek,( ha egyáltalán be mennek "dolgozni"!) a parlamentben.
Garnela
@MaxGraf: Én meg a kormányzó pártoktól...mit vártál? Hogy a Fidesz álljon be a sorba és bőszen bólogasson ennek a rablóbandának? Talán az a bajotok velük hogy nem tette?
Szegény Fidesz...komolyan..az mszp rajongók azt szajkózzák hogy azért nem tudtak kormányozni merta Fidesz örökké keresztbe tett nekik, ti meg azt hogy nem ellégé))) Komolyan..típusosan a "van rajta sapka, nincs rajta sapka esete"(
MaxGraf
@Garnela: Nem vártam,pláne a Fidesztöl,semmit! Miért állnának be mikor már régen ott lopnap ugyan úgy büntársként mint a többi pártkatona.! Ha az O.Viktor akarta volna,(ill.engedték volna neki a gazdái...) régen meg tudta volna menteni az országot a többi (mszp-szdsz-mdf-stb.) tolvaj bünözötöl. Egyik kutya a másik eb!
Egy igazi elszámoltatás szinre hozná az elképzelhetetlen (mármint részünkre felfoghatatlan..) nagyságrendü felhalmozott vagyonokat ! Ezen vagyonok visszaállamositásával nagyrészben meg is oldodna a mostani pénz-hitel válság Magyarországon.
furfang
@Garnela: az az érzésem, hogy erről nem Vonáék tehetnek, hanem az van, amit írtam. A mentalitás mit sem változott, csak más ernyő alól kandikálnak ki a elégedetlenkedők. Végül ez sem baj, ha legalább már odáig eljutottak, hogy látják az mszp hazugságait, és szembefordulnak vele.
vsosika
@g1983: Érdekes amit mondasz kb. 2 napja írta le Csurka,hogy a Jobbikot az Mszp és annak titkosszolgálata hozta létre és tartja szinten.
Na ezt kapd ki,pedig Csurka szerinted sem Mszp se nem Fideszes.
MaxGraf
@vsosika: Ha a Csurka mondta akkor az biztos úgy van! Egy nagyon szavahihetö,igaz politikus!Hogy a bolsevizmusban egy kicsit ügynök is volt azt meg kell neki bocsátani....Lényeg az,hogy mocskolni tudja a fiatal jobb oldalt,a Jobbikot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.