A párt álláspontja szerint az ügyészség téves úton jár, "amikor a lehallgatási botrány áldozataiból gyanúsítottakat akar faragni".

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MaxGraf
@Garnela: Milyet nem tudsz mondani? Kérlek,hogy világosits fel! A parlamenti pártokról irtam.Ebbe mind beletartozik kinek bünözö képviselöjei ott ülnek,( ha egyáltalán be mennek "dolgozni"!) a parlamentben.
Garnela
@MaxGraf: Én meg a kormányzó pártoktól...mit vártál? Hogy a Fidesz álljon be a sorba és bőszen bólogasson ennek a rablóbandának? Talán az a bajotok velük hogy nem tette?
Szegény Fidesz...komolyan..az mszp rajongók azt szajkózzák hogy azért nem tudtak kormányozni merta Fidesz örökké keresztbe tett nekik, ti meg azt hogy nem ellégé))) Komolyan..típusosan a "van rajta sapka, nincs rajta sapka esete"(
MaxGraf
@Garnela: Nem vártam,pláne a Fidesztöl,semmit! Miért állnának be mikor már régen ott lopnap ugyan úgy büntársként mint a többi pártkatona.! Ha az O.Viktor akarta volna,(ill.engedték volna neki a gazdái...) régen meg tudta volna menteni az országot a többi (mszp-szdsz-mdf-stb.) tolvaj bünözötöl. Egyik kutya a másik eb!
Egy igazi elszámoltatás szinre hozná az elképzelhetetlen (mármint részünkre felfoghatatlan..) nagyságrendü felhalmozott vagyonokat ! Ezen vagyonok visszaállamositásával nagyrészben meg is oldodna a mostani pénz-hitel válság Magyarországon.
furfang
@Garnela: az az érzésem, hogy erről nem Vonáék tehetnek, hanem az van, amit írtam. A mentalitás mit sem változott, csak más ernyő alól kandikálnak ki a elégedetlenkedők. Végül ez sem baj, ha legalább már odáig eljutottak, hogy látják az mszp hazugságait, és szembefordulnak vele.
vsosika
@g1983: Érdekes amit mondasz kb. 2 napja írta le Csurka,hogy a Jobbikot az Mszp és annak titkosszolgálata hozta létre és tartja szinten.
Na ezt kapd ki,pedig Csurka szerinted sem Mszp se nem Fideszes.
MaxGraf
@vsosika: Ha a Csurka mondta akkor az biztos úgy van! Egy nagyon szavahihetö,igaz politikus!Hogy a bolsevizmusban egy kicsit ügynök is volt azt meg kell neki bocsátani....Lényeg az,hogy mocskolni tudja a fiatal jobb oldalt,a Jobbikot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.