A Vision Consulting igazgatója szerint az MSZP az összeomlás szélén áll, és csak a teljes vezetőségváltás lehet az egyetlen esély számára. Török Gábor politológus az InfoRádiónak azt mondta: a szocialista hatalmi harc miatt a kormány, a költségvetés és a reformok sorsa másodlagos jelentőségűvé vált a párton belül.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
OKOS
"Ez a harc lesz a végső" és utána mindenki alakíthat új pártot.
MaxGraf
@démon: Igy igaz. Pokolba illetve börtönbe velük.Rászolgáltak.A tatárjárás,a török uralom nem tett annyi kárt Magyarországban mint ezek.Az elödpártjukat is beleszámitva.
gondolkodo
Ha egy agyonnyüstölt játékbaba fejét újra cserélik, akkor is agyonnyüstölt játékbaba marad!
xu
Tudna valaki segíteni?
Hol lehet kapni műkönnyet és mennyi a szavatossági ideje (pénz nem számít)?
Az MSZP temetésén hiteles szeretnék lenni!
1951
Ideje lenne annak is, hogy jelentkezzen az, vagy jelentkezzenek azok is, akik készséget és képességet érezne karra, hogy országunkat kihúzzák ebből a mérhetetlen nagy bajból és agóniából, mert tényleg nagy itt a baj!! nem az MSZP, SZDSZ és MDF testvérharcáról kell,hogy szóljon az "ének", ha nem itt komoly tennivaló van, ha nem akarunk elsüllyedni ebben a posványban.Van itt valaki ebben az országban, aki arra is képes lenne, hogy az ország bajaival és ne saját magával foglalkozzon?Kérem, jelentkezzék, nagy szolgálatot tenne a magyar népnek!!!
rodeokutya
Csak látnám már azt az összeomlást!Remélem a fele börtönbe kerül az elkövetett bűnök miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.