A világon elsőként Magyarországon születhet meg egy klímatörvény amit a parlament hétfőn már határozatban elfogadott.

Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menasagh
A Magyar Természetvédők Szövetsége a fosszilisenergia-felhasználás csökkentését leginkább a fossziliserőforrás-felhasználási jogok, azaz egyfajta kvótarendszer bevezetésével tartja megvalósíthatónak.

"A rendszer bevezetésekor meghatároznák, hogy mennyi az adott lakás hőigénye, így lenne egy kiindulási érték például a gázfogyasztásra. Év végén kapna értesítőt a fogyasztó a kvótaegyenlegéről. Amennyiben többet „költött” a felhasználható erőforrásainál, akkor a túlfogyasztása alapján kvótát kell vásárolnia a kvótapiacon."

Ezek szerint előre megállapítják, hogy év végén rá kell fizess..........a fosszilis erőforrásból, erő nélkül fosol is, lesz.
marlin
@menasagh: At mond meg nekem, légyszíves, hogy ezek a hülyék, vagy azok akik a rendszerváltás után közmű építő kft-ket hoztak létre és gázfűtéshálózatot építettek részben szabálytalanul, de minden áron gazdaságosan??
A minden árat meg akkor is most is mi fizetjük!!
furfang
Totális aberráció amit kitaláltak, és nyugtalanít, hogy rábólintott a parlament!!!
Diamont Frost
És a Mari néni, meg a Józsi bácsi Csajágaröcsögén fagyjon meg ,mert nem lesz pénze plusz kvótára ------vagy dögöljön éhen, (ha netán a gyógyszereit még ki tudná fizetni és megérte a nyugdijas kort)
Ezek tényleg nem normálisak!!
xu
Ezt az aljasságot zöld takaróval sem merik megcsinálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.