A rendőrterror ellen, a gárdistának felesküdött állampolgárok védelmében, az alapvető szabadságjogok jegyében újabb, tüntetést tart a Jobbik szombaton – írja Vona Gábor a Magyar Gárda honlapján.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Robot
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rodeokutya
@ariel: Igazad van....és a zászló kérdésben is egyet értek.Attól,hogy nem mindig lehetünk büszkék a múltunkra attól az még nem törölhető el!
Az árpádsáv ha jól emlékszem a magyar címer része!Akkor?Nem is vita a vita....
Dr.luigilongo60
Kedves mókár és dzsingistán "nemzettestvér" !

Nem vagyok sem cigány sem zsidó sem mszmp-s de az biztos hogy ti idióták vagytok mind a ketten.Aki esetleg nem ért egyet veletek , azonnal elmondjátok mindennek.De hát ilyen balkáni demokrácia felfogásotok van.Isten mentse meg a magyar népet attól, hogy ilyen beszűkült agyú "népnemzeti" barmok irányítsák.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@rodeokutya: Ha megnéznéd, hogy a hivatalos magyar címerben megnéznéd ( a heraldika szabályai szerint) mi van a fehér és piros sávok között, akkor rájönnél, hogy igen messze van azoktól a zászlóktól, amit mostanában "történelmi zászlóként lengetnek......

Jajajaj! csak egy kicsit kellene utána járni.......a kettő nem azonos, csak te (ti) azt nem tudod....
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
Segítség: ha ezüsttel (helyesen) sávozott, akkor az nincs ott, amit amúgy keresni kellene.......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.