Magyarországon nem csökken, hanem tovább nő a válság a következő fél évben - jelentette ki Mádi László fideszes országgyűlési képviselő csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@Lajos10: Valakinek a tarsolyában!
ariel
Az én vészjóslatom a fidesznek szól.
furfang
@grti7336: igazából a markánsabb megfogalmazás luigilongo60: nak szólt, bocsi!
Dr.luigilongo60
furfang!
Majd szóljál légy szíves, mikor éhen haltál!
Alig várom.
dzsingistán
Az EP választások előtt konkrétumokat mondott a Fidesz! Megvan a 13 EP hely most már elég a jóslás is? És hol a tettek? Majd ha győzünk jövőre akkor megint négy évig visszamutogattunk? Nagyon tisztába van a Fidesz az ország helyzetével, ha így is kel neki a hatalom, akkor ne visszamutogatással teljen el a következő négy év. Mindenkinek az volna jó, ha az Orbán és a KISZ TITKÁR haverjai inkább olyanokra bíznák a válságkezelést, akik értenek is, meg tenni is tudnak ez esetbe. De a Fidesznek nagyon csiklandozza az órát az a pár ezer milliárd uniós pénz ami még az ország lehívhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.