A pedofilok bűncselekményei rendre különös felháborodást és ellenszenvet váltanak ki a közvéleményből. Mert megbocsáthatatlanul, ártatlan gyermekek gyanútlanságával, gyengeségével, kiszolgáltatottságával élnek vissza. A megyei bíróság nemrég egy ilyen ügyben ítélkezett.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
"A börtön bosszúja

Fura világ a börtönöké. Bünteti vagy elismeri, bántja vagy kivételezi az oda bekerülőket, erő és tekintély szerint. A pedofilok és az erőszakos közösülésért elítéltek azonban nem számíthatnak bent kíméletre: pokollá válnak a napjaik, s nem ritkán úgy bánnak velük, ahogyan ők bántak az áldozataikkal. Két dolog ugyanis szent a benti nehézfiúk többsége számára: a gyermek és az asszony. A szóban forgó ügy vádlottja előzetes letartóztatásban töltötte a bírósági tárgyalási időt, és már ekkor is látszottak rajta a benti fogadtatás nyomait. "

Remélem ezek a látható nyomok a közeljövőben megsokszorozódnak.............
rodeokutya
@zia: Most már tudod milyen esetekre alkalmaznám én a halálbűntetést.Egy ilyen ember ne szívja a drága levegőt és az én pénzemen ne étkezzen. A másik verzió:15 év gulág.Ott rendet tanulna.
eberti
Ezeket a szemeteket nem lenne szabad életben hagyni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.