Pedig a régóta segélyen élők munkájukért több mint kétszeresét kapnák eddigi támogatásuknak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@gesa: Lehet, hogy van néhány ötleted? De nekik rengeteg van!
dr. prédikátor
Bolond lenne bármelyik is dolgozni ,mikor a segélyért nem kell tenni semmit.Meg aztán lehet lopni,bodzázni,vasazni.
A munkába bele lehet fáradni,a segélyért meg csak a markukat kell tartani
Vera1944
Kolompár az aláirásgyüjtés helyett erre koncentrálna igenis tessék neki felkeresni ezeket az embereket és felvilágositani, hogy a segély nem megoldás, persze ez is macerás, meghát a -sajnos- putriban élők látványa mégsem a TV stúdió ahol légkondi, jó illat és még kávé meg üditő is jár a meghivott vendégnek. Na meg szidni lehet az adófizetőket akikből élnek.
Evikati
@zsbela: A közveszélyes munkakerülőkkel mit tennének ma szerinted? A börtönök zsúfoltak, a súlyos bűncselekmények elkövetőit sem tudják sokszor beszorítani a börtönökbe. Sokan azért kapják felfüggesztve a büntetést, mert nincs hely a dutyikban. Majd beszólnának a jogvédők és kitalálnák, mindenkinek alkotmányos joga az, hogy nem dolgozzon:-))
Lajos10
Egyszerűbb oka van annak ugyanis ezek csak papíron voltak munka nélküliek és a segély csak havi prémium volt és csak arról mondtak le.?De mi van a sok becsületes magyar vállalkozóval ?És az utánuk befizetett adóval?
xu
@Lajos10: Eltaláltad a szarva közt a tőgyit! Grtu Neked! Itt van az eb elhantolva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.