A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indított eljárást a július 13-án elkövetett bűncselekmény kapcsán.

Forrás: metropol.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Égkékfűzöld2x2négy
A hírnek egész más az olvasata, ha roma késelt meg nemromát, ha nemroma romát, ha roma romát, ha nemroma nemromát.
Mondtam már, h. imádom a magyar 'újságírókat'?
antjud
Hogyhogy erről nem olvashatunk a Marlin által felsorolt híres külföldi lapokban...ja mert cigány követte el....ja bocs....
xu
@antjud: Kolompi: Ez még befér a "gyerekcsíny" kategóriádba?
marlin
@antjud: "A szabad sajtót azonban sem a diktatúrák óriási apparátusa, sem a magyar jobboldal szabad csapatai nem tudják elhallgattatni. Olyan orgánumok, mint a Die Zeit, a Die Welt vagy a Süddeutsche Németországban, mint a Neue Zürcher vagy a Tagesanzeiger Svájcban, a Profil, a Kurier vagy a Standard Ausztriában a visszásságokat, a korrupciót vagy jobboldali radikalizmust saját országaikban is könyörtelenül bírálják és leleplezik. Ugyanez vonatkozik a New York Timesra, a Financial Timesra vagy a Corriere della Serára és a Le Monde-ra."

Mint látod az általad, meg a magadfajták által preferált, rém hír-es portálokat a normális emberi közötti komunikációban nem jegyzik, nem nézik,nem veszik és nem olvassák!!
antjud
"Mint látod az általad, meg a magadfajták által preferált, rém hír-es portálokat a normális emberi közötti komunikációban nem jegyzik, nem nézik,nem veszik és nem olvassák!!"Ebben látod egyet értünk................
xu
Érdemi hozzászólás nincs? Hadd okosodjak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.